Fri frakt
Snabba leveranser
19 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
19 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Alla blogginlägg

Senaste nytt

Philips Partner Award 2019

För ett par veckor sedan fick vi ta emot en utmärkelse från vår huvudpartner Philips, den här gången för bästa "Customer-centric Marketing", bl.a. för våra nylanserade webshopar www.dikteringsbutiken.se och www.dikteringsbutikken.no.

Vi tackar Philips för utmärkelsen och ett mycket bra samarbete!

2019-09-30
Philips lanserar nytt modellprogram av VoiceTracer

Philips lanserar nu en ny generation av de populära diktafonerna i VoiceTracer-serien. 

I VoiceTracer-serien så finns en diktafon för alla - oavsett om du vill spela in anteckningar, intervjuer, föreläsningar, musik, ljud till videoinspelningar eller möten med flera deltagare.Samtliga modeller finns i lager hos oss på Dikteringsbutiken.
2019-09-05
Spela in möten med Philips VoiceTracer - nu till kampanjpris

Med diktafonen Philips VoiceTracer DVT8010 spelar du in varje möte i utomordentlig ljudkvalitet utan störande bakgrundsljud. Lägg bara mötesmikrofonen för 360-gradig inspelning på bordet och starta inspelningen via fjärrkontrollen. Nu spelas alla röster in oavsett vilken riktning de kommer från.

Nu till kampanjpriset 1795 kr (ord pris 1995 kr) och priset gäller till och med 2019-08-31.

Läs mer och beställ på Dikteringsbutiken.

2019-08-05
Ny webshop och ny logotyp

Vi är mycket glada över att vi nu har kunnat lansera vår nya webshop och vår nya logotyp.

Vi ber er ha överseende med att det kan ta några veckor innan vi har trimmat in allt och skulle det uppstå några frågor så tveka inte att ta kontakt med oss på telefon 0303-24 41 42 eller info@dikteringsbutiken.se.

Nu önskar vi er en trevlig helg!

2019-06-14
Philips AirBridge trådlös adapter

Fram tills nu så har användare av den trådlösa handhållna mikrofonen Philips SpeechMike Premium Air samt det trådlösa headsetet Philips SpeechOne, varit bundna till en arbetsplats där en tung dockningsstation var ansluten till datorn.

Med Philips AirBridge så öppnas nya möjligheter. Philips AirBridge är det perfekta tillbehöret när man vill arbeta mer mobilt med Philips SpeechMike Premium Air och Philips SpeechOne.

2019-05-02
Supporten upphör för Philips SpeechExec Pro 8.8

Sedan 31 december 2018 så har Philips upphört med den tekniska supporten avseende programvarorna i SpeechExec / SpeechExec Pro-familjen. Detta berör versionerna 6.x, 7.x samt 8.0 till 8.8. Detta innebär således också att vi inte heller har möjlighet att längre support för dessa produkter.

Vi hänvisar därför våra kunder till att uppgradera sina versioner till SpeechExec Pro 10.6, som bl.a. har följande nyheter:
– Full support och kompatibilitet för Windows 10 (release 1809).
– Anpassningar för att följa GDPR.
– Kompatibelt med den senaste Philips-hårdvaran (inklusive SpeechAir, SpeechMike Premium Air samt det trådlösa dikteringsheadsetet SpeechOne).

SpeechExec Pro 10.6 finns i två versioner:
– SpeechExec Pro Dictate LFH4400 (för dikterare)
– SpeechExec Pro Transcribe LFH4500 (för sekreterare)

2019-03-10
Philips SpeechOne. Trådlöst dikteringsheadset.

Philips lanserar nu ett trådlöst dikteringsheadset, Philips SpeechOne.

Philips SpeechOne har utformats specifikt för att möta behoven hos användare som ofta utnyttjar diktering eller taligenkänning för att skapa dokument.
Den frikopplade premiummikrofonen erbjuder kristallklara inspelningar som är perfekta för korrekta transkriptioner.
Extremt bekväm och ergonomisk design med personligt anpassningsbar bärstil och hygieniska, utbytbara kuddar gör headsetet till den perfekta arbetskamraten på både sjukhus och kontor.

Philips SpeechOne kommer att finnas tillgänglig för leverans från första veckan i december.

För mer information och beställning, besök www.dikteringsbutiken.se/speechone, skicka ett mail till info@dikteringsbutiken.se eller ring 0303-24 41 42.

2019-03-10
Ny version av Philips SpeechLive

Nu har en ny version av Philips SpeechLive lanserats, Philips molnbaserade dikteringslösning.

De största nyheterna i denna version är:

1. Web recorder
Nu är det möjligt att med en valfri mikrofon eller SpeechMike-mikrofon spela in diktat direkt i webläsaren i SpeechLive. Tidigare har man varit tvungen att antingen diktera via den Windows-baserade programvaran Philips SpeechExec Pro Dictate alternativt i en fristående diktafon och sedan överföra ljudfilerna till SpeechLive.
De SpeechMike-mikrofoner som fungerar direkt i webläsaren är SpeechMike Premium Touch samt de trådlösa versionerna SpeechMike Premium Air.

2. Kompatibelt med Zapier
Zapier är en tjänst så att SpeechLive kan kopplas ihop med olika webtjänster så att du enkelt kan bygga dina egna flöden och öka effektiviteten.
– SpeechLive kan nu anslutas till över 1000 olika applikationer (t.ex. Office 365, Outlook, OneDrive, OneNote), Google (Drive, Gmail,…), Dropbox, Salesforce och en mängd andra applikationer.
– En komplett lista över alla applikationer finns på https://www.zapier.com/apps.

Ovanstående funktioner gäller endast för Advanced Business Package i SpeechLive.

Du som redan idag använder Advanced Business Package i SpeechLive har nu redan ovanstående funktionalitet när du loggar in i ditt SpeechLive-konto.

Om du inte använder SpeechLive idag, är du välkommen att prova på det kostnadsfritt under 30 dagar. Anmäl ditt intresse här.

2019-03-10
Ny översättningspenna – Worldictionary USB
Översätt ord snabbt medan du läser och få det uttalat och förklarat. Tryck pennspetsen på ett ord så visas betydelsen samt meningar med förklarande exempel. Du kan också ta fram historik bestående av listor med ord som du tidigare slagit upp samt göra bokmärken över dessa. Historik och bokmärken förenklar repetition och inlärning. Tryck på pennans knapp för att få det inskannade ordet uppläst. Du kan även föra över inläst text till ett dokument.
Med denna penna kan du scanna till Android, Mac eller PC/Windows och pennan läser ett ord åt gången.
För mer information, vänligen besök dikteringsbutiken.se.
2019-03-10
Nya firmware till Philips SpeechMike

Philips har nu lanserat nya firmware-versioner till Philips SpeechMike III och Philips SpeechMike Premium.

Version 3.52 för SMP3700, SMP3710, SMP3720, SMP3800, SMP3810
Hämtas kostnadsfritt från Philips hemsida.

Version 2.60 för LFH3200, LFH3210, LFH3220, LFH3300, LFH3310, LFH3500, LFH3510, LFH3520, LFH3600, LFH3610
Hämtas kostnadsfritt från Philips hemsida.

2018-12-11