Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
SpeechCom Dictation taligenkänning (3 månader)
SpeechCom Dictation taligenkänning (3 månader) SpeechCom Dictation taligenkänning (3 månader)

SpeechCom Dictation taligenkänning (3 månader)

  • 3 695 kr

  • 2 956 kr exkl moms

Tillgängliga alternativ

SpeechCom Dictation - ett flexibelt tal-till-text program för t.ex. medicin och juridik - anpassat efter din terminologi.

Med SpeechCom Dictation omvandlar du tal till text på ett enkelt och smidigt sätt. Du väljer själv om du vill diktera direkt in i din dator och få texten in i valfritt program eller om du vill omvandla en ljudfil (från t.ex. en diktafon) till text.

Enkelt att använda - diktera direkt och styr programmen
SpeechCom Dictation är enkelt att använda. Du sätter på mikrofonen och pratar - texten kommer då i det program där markören är placerad.  Förutom att skriva ut text kan SpeechCom Dictation även användas för att ge datorn kommandon, t.ex. "starta word", "aktivera fetstil" eller "markera stycket".

Utöka vokabulären och anpassa hur texten ska skrivas ut
SpeechCom Dictation har ett mycket stort och omfångsrikt vokabulär redan från början. Om du skulle behöva anpassa vokabuläret eller prioritera vissa ord, så är detta fullt möjligt. Du kan även bestämma hur t.ex. förkortningar ska skrivas ut och det finns stöd för egendefinierade s.k. textmakron (när du säger ett specifikt kommando så skrivs en önskad text ut).
I abonnemangspriset så ingår också att vi anpassar vokabuläret efter din verksamhet - vilket ökar kvalitén på igenkänningen betydligt.

En bra mikrofon krävs för att få bra kvalitet på taligenkänningen
För att få bästa möjliga kvalitet på taligenkänningen så krävs också en mikrofon av högsta kvalitet. Vi har därför valt att integrera SpeechCom Dictation med handhållna mikrofoner (SpeechMike Premium) och trådlösa headset (SpeechOne) från Philips. Förutom en bra igenkänning, kan knapparna och reglagen på de handhållna mikrofonerna och headseten användas för att nå de olika funktionerna i SpeechCom Dictation - något som är såväl ergonomiskt som mycket tidsbesparande.

Diktera när du inte sitter vid datorn? Inga problem!
Om du inte sitter vid datorn när du gör ditt diktat, kan du diktera i en digital diktafon. När du sedan kommer tillbaks till kontoret, ansluter du diktafonen till datorn och SpeechCom Dictation kommer då att omvandla ljudfilen till text. Vi rekommenderar diktafoner från Philips för detta ändamål.

Inga långa bindningstider
SpeechCom Dictation
säljs som en abonnemangstjänst och faktureras kvartalsvis i förväg. Du binder dig aldrig längre tid än ett kvartal och om du inte vill använda tjänsten nästkommande kvartal, meddelar du det bara till oss skriftligen senast sista vardagen i innevarande kvartal, så avslutas tjänsten och du får inga fler fakturor.

Vad ingår i abonnemangskostnaden?
- Diktering direkt in i valfritt Windows-program.
- Omvandling av ljudfiler till text.
- Diktering på svenska och engelska.
- Anpassningar för din verksamhet (t.ex. eget vokabulär och egna kommandon).
- Fria uppdateringar och fri support.

Mycket anpassningsbar plattform
SpeechCom Dictation är en mycket anpassningsbar och flexibel plattform. Vi har själva utvecklat plattformen vilket innebär att vi kan vara mycket lyhörda för våra kunders synpunkter och önskemål och anpassa plattformen därefter. 

 Hämta produktblad

Systemkrav - dator (SpeechCom Dictation)
Operativsystem Windows 10 Pro, 64-bit. Windows 11 Pro, 64-bit. Microsoft .NET 4.7.2 eller senare
Internminne 8 GB
Ledigt hårddiskutrymme 30 GB
Processor Intel iCore i5-processor, 1.8 GHz eller motsvarande
USB-port Ledig USB-port för mikrofonen. OBS! Windows energisparfunktioner för USB-porten måste vara avstängda.
Internetanslutning Ja
Övrigt Administratörsrättigheter krävs vid installationen, alltid fullständiga läs- och skrivrättigheter till program-mappen för användaren.
Systemkrav - mikrofoner (SpeechCom Dictation)
Trådlöst headset Philips SpeechOne trådlöst headset (PSM6300, PSM6500, PSM6800)
Trådbunden handhållen mikrofon Philips SpeechMike Premium (LFH3500, LFH3510, LFH3520). Philips SpeechMike Premium Touch (SMP3700, SMP3710, SMP3720).
Trådlös handhållen mikrofon Philips SpeechMike Premium Air (SMP4000, SMP4010)
Trådbundet headset Plantronics EncorePro headset (HW710, HW720)