Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Dragon Professional Anywhere (SpeechLive), 12 mån

Dragon Professional Anywhere (SpeechLive), 12 mån

  • 7 595 kr

  • 6 076 kr exkl moms
  • Artikelnr: PHPCL6150
  • Philips artikelnr: PCL6150
  • Skickas inom 2-3 dagar.
  • Fri frakt

Nu finns det välkända taligenkänningsprogrammet Dragon Professional Anywhere till Philips SpeechLive.

Dina ljudfiler i SpeechLive omvandlas till text med hjälp av Dragon Professional Anywhere men du kan även använda programmet för att diktera direkt in i valfritt Windows-program.

Dragon Professional Anywhere (SpeechLive) erbjuder molnbaserad taligenkänning som gör det möjligt för användare att snabbt omvandla tal till text, antingen ljudfilsdiktat via Philips SpeechLive eller realtidsdiktering in i valfritt Windows-program.
Programvaran stödjer skapandet av dokument, rapporter och e-post genom enkel röststyrning, vilket minskar tiden det tar att färdigställa skriftliga uppgifter. Den anpassar sig även efter användarens röst och terminologi för att säkerställa hög noggrannhet. Med stöd för flera enheter kan användare enkelt växla mellan arbetsstationer utan att förlora arbetsflöde eller effektivitet. Dragon Professional Anywhere är ett effektivt verktyg för dem som vill spara tid och öka produktiviteten genom att använda tekniken för taligenkänning.

Dragon Professional Anywhere (SpeechLive) har ett vokabulär med generell terminologi och finns för följande språk:

  Svenska
  Norska
  Engelska (UK)
  Tyska
  Franska
  Holländska


Förbättra produktiviteten
Förbättra produktiviteten genom att låta yrkesverksamma enkelt och snabbt dokumentera detaljerna från kundmöten med hjälp av taligenkänning. Denna teknik är tre gånger snabbare än att skriva och har en noggrannhet på upp till 99%. Medan de flesta människor talar med över 120 ord per minut, ligger skrivhastigheten ofta under 40 ord per minut.

Bättre precision och självuppdaterande funktioner
Nå en precision på upp till 99% direkt, utan att behöva anpassa en röstprofil i förväg, med hjälp av en molnbaserad profil som skapas automatiskt vid det första tillfället den används. Tidigare manuella processer som anpassning efter accent och inställning av mikrofon utförs nu helt automatiskt. Detta bidrar till förbättrad precision, minskad risk för ordmisstag och en förstklassig användarupplevelse redan från början.

Enkelt att installera, underhålla och skala upp
Inga komplicerade konfigurationer behöver utföras, installation går snabbt och automatiska uppdateringar innebär mindre arbete för IT-personalen, mindre besvär för anställda och användarna kan komma igång inom bara några minuter. 

Hög säkerhet
Dragon Professional Anywhere (SpeechLive) har hög säkerhet och använder 256-bitars kryptering. Molnlösningen har en driftstid på 99,5% och drivs på geografiskt spridda, aktiva datacenter som driftas på Microsoft Azure.


        

Snabb, precis och mycket anpassningsbar
Snabb och noggrann taligenkänning direkt från start, med röstprofiler som enkelt kan användas på flera enheter.
   Enkel att installera och underhålla
Inga krångliga inställningar, installation med ett enda klick och automatiska uppdateringar minskar arbetsbördan för IT-avdelningen, förenklar för dina anställda och gör att användarna kan komma igång på bara några minuter.
  

Fokuserad diktering i fönster som inte är aktivt
Gör det möjligt att låsa placeringen där texten ska skrivas ut till ett specifikt dokument, även när markören befinner sig i ett annat fönster.
   256-bitars kryptering
Klienten ansluter till en serverkomponent som är installerad med 256‑bitars kryptering. Informationen är krypterad både under överföring och när den inte används.   Alltid den senaste taligenkänningstekniken
Molnbaserad teknologi garanterar att användarna alltid har tillgång till de senaste uppdateringarna och att alla arbetar med samma version av programvaran.   Nuances avancerade djupinlärningsteknik
Genom att använda nästa generations taligenkänningsmotor som drivs av Nuances djupinlärningsteknik, uppnår Dragon en mycket hög träffsäkerhet under diktering, även för användare med accenter eller de som arbetar i öppna kontorslandskap eller mobila miljöer.
Vad är skillnaden mellan Philips SpeechLive taligenkänningspaket, 12 mån och Dragon Professional Anywhere (SpeechLive), 12 mån?


SpeechLive taligenkänningspaket
Dragon Professional Anywhere (SpeechLive)
Användning Rimlig användning
Obegränsat
Diktera i tredjeparts-program
Ja (med SpeechLive Desktop App)
Ja (med Nuance DragonBar)
Smartphone app
Realtids-diktering och ljudfiler
Ljudfiler
Personlig talarprofil
Nej
Ja
Vokabulär
Generellt
Generellt
Operativsystem
Windows / macOS
(realtids-diktering och ljudfiler)
Windows (realtids-diktering med Nuance DragonBar)
Windows/macOS (ljudfiler)
Skapa egna kommandon
Nej
Ja (endast Nuance DragonBar)
Lägga till egna ord (realtids-diktering)
Ja (endast i SpeechLive web)
Ja (endast Nuance DragonBar)
Träna egna ord
Nej
Ja (endast Nuance DragonBar)
Transkribering av ljudfiler
Ja
Ja
Träning vid ändring av utskriven text
Nej
Nej
Textmakro (mallar, auto-texter)
Nej
Ja (endast Nuance DragonBar)
Lägga till egna ord (ljudfiler)
Nej
JaVad är Nuance DragonBar?
Nuance DragonBar är appen som i Dragon Professional Anywhere (SpeechLive) gör det möjligt att diktera i valfri programvara som har textfält. Texten kommer direkt där markören är placerad. Detta gör det möjligt att även använda Dragon Professional Anywhere (SpeechLive) även utanför SpeechLive (du kan t.ex. diktera i Word eller Outlook).


OBS!
 Dragon Professional Anywhere (SpeechLive), 12 mån kräver att du har ett abonnemang på Philips SpeechLive Pro, 12 månPhilips SpeechLive Pro, 24 månPhilips SpeechLive Enterprise, 3 mån eller Philips SpeechLive Enterprise, 12 mån.
Priset för Dragon Professional Anywhere (SpeechLive), 12 mån är per användare och förnyas på årsbasis (eventuell uppsägning måste ske senast 30 dagar innan förnyelse sker).