Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Philips SpeechLive taligenkänningspaket, 12 mån

Philips SpeechLive taligenkänningspaket, 12 mån

  • 2 495 kr

  • 1 996 kr exkl moms
  • Artikelnr: PHPCL6050
  • Philips artikelnr: PCL6050
  • Finns i lager, redo att skickas.
  • Fri frakt

Philips SpeechLive kan nu erbjuda ett taligenkänningspaket som ger dig möjlighet att på alla dina enheter där du använder SpeechLive - att få diktatet till text med hjälp av taligenkänning. Taligenkänningen har ett vokabulär med generell terminologi och stöd för 22 st olika språk.

   På kontoret och när du är på språng
Använd Windows eller Mac-applikationen för att diktera i valfritt program på datorn, eller använd dikteringsappen till din smartphone när du är på språng. 
     

   Fungerar med de flesta programvaror
SpeechLive taligenkänning fungerar tillsammans med de flesta programvaror, t.ex. Microsoft Word, Outlook eller ett CRM-system.


  


Har stöd för flera språk

SpeechLive taligenkänning har stöd för Engelska (US, UK och Australien), Franska (Fransk och Kanadensisk), Afrikanska, Katalanska, Tjeckiska, Danska, Holländska, Finska, Grekiska, Tyska, Hebreiska, Ungerska, Italienska, Norska, Polska, Portugisiska, Slovakiska, Spanska och Svenska.

   Snabb omvandling från tal till text
Konvertera ditt tal till text antingen i realtid eller inom några minuter om du använder inspelade ljudfiler.

   Upp till 95% träffsäkerhet
Beroende bl.a. på vilken typ av terminologi du använder, så kan du uppnå ett taligenkänningsresultat på upp till 95% träffsäkerhet.

   Röstkommandon
Använd röstkommandon för att t.ex. sätta in stycken, punkter och specialtecken.


I Philips SpeechLive taligenkänningspaket så ingår fri användning av:
- Taligenkänning i realtid (den som dikterar kan se texten direkt på skärmen).
- Automatisk taligenkänning (såväl den som dikterar som transkriberar kan konvertera en ljudfil till text).

         
         Automatisk taligenkänning  Taligenkänning i realtid

   SpeechLive web-app 

         

   SpeechLive mobile app iOS & Android 

         


   SpeechLive desktop app


         

   SpeechExec ProSpeechLive web-app
När man är inloggad på sitt SpeechLive-konto via webläsaren, så kan man välja att antingen diktera med taligenkänning i realtid (dvs så att man ser texten direkt - det blir även en ljudfil), eller så kan man diktera in på en ljudfil (alternativt ladda upp en ljudfil från en diktafon) och sedan omvandla den till text med taligenkänning.


SpeechLive mobile app iOS & Android
Med SpeechLive's app till iOS och Android, är det nu möjligt att använda taligenkänning i realtid och texten kommer direkt i appen. Det går även att diktera på en ljudfil och sedan låta SpeechLive omvandla ljudfilen till text i efterhand.


SpeechLive desktop app
SpeechLive desktop app gör det möjligt att diktera i valfri programvara som har ett textfält och texten kommer direkt där markören är placerad. Detta gör det möjligt att använda taligenkänningen även utanför SpeechLive (du kan t.ex. diktera direkt i Word eller Outlook).


SpeechExec Pro
SpeechExec Pro är Philips programvara för Windows för inspelning och transkribering av ljudfiler. Inifrån denna programvara är det möjligt att omvandla en dikterad ljudfil till text med hjälp av taligenkänningen som finns i Philips SpeechLive. Observera att programvaran SpeechExec Pro kräver en separat licens.


OBS! Taligenkänningspaketet kräver att du har ett abonnemang på Philips SpeechLive Pro, 12 månPhilips SpeechLive Pro, 24 månPhilips SpeechLive Enterprise, 3 mån eller Philips SpeechLive Enterprise, 12 mån. Priset för taligenkänningspaketet är per användare och förnyas automatiskt tillsammans med ditt Philips SpeechLive-abonnemang och med samma abonnemangstid.

Priset angivet för denna produkt avser om du har ett 12-månaders abonnemang av Philips SpeechLive, om du har ett 24-månaders abonnemang blir kostnaden det dubbla. I händelse av att du har köpt produkten Philips SpeechLive Enterprise, 3 mån så kommer ändå taligenkänningspaketet att debiteras per 12 månader.