Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Engage 40 USB-C UC stereo headset
Jabra Engage 40 USB-C UC stereo headset Jabra Engage 40 USB-C UC stereo headset Jabra Engage 40 USB-C UC stereo headset

Jabra Engage 40 USB-C UC stereo headset

  • 175 kr

  • 140 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA4099-410-299
  • Jabra artikelnr: 4099-410-299
  • Beställningsvara
  • Fri frakt

Jabra Engage 40 USB-C UC stereo headset

Ta kundupplevelsen till nya nivåer

Möt Jabra Engage 40, den nya generationens headset för kontaktcenter. Makten att förbättra kundnöjdheten ligger i dina händer. Vår Engage+-mjukvara, levererar intelligenta samtalsinsikter i realtid för att förstärka säljarprestandan och förbättra kundnöjdheten. Med innovativ taloptimering och hörselskydd, tillsammans med ett kraftfullt 2-mikrofonssystem, får den totala ljudupplevelsen ett rejält lyft. Du kommer också att vara bekväm tack vare den ultralätta men hållbara designen, den adaptiva passformen och de bekväma öronkuddarna för förbättrad bullerisolering. Du kan fokusera på det viktigaste. Vi tar hand om resten!

Dubbel mic, dubbel kvalitet
Ljudkvalitet gör att ett samtal bär eller brister. Vi utformade Engage 40 med inte bara en, utan två mikrofoner: En för att ta bort bakgrundsljud en gång för alla, och en som försäkrar att din röst är skarp vilket ger högkvalitativa tal-till-text-funktioner. Kombinerat med intuitiv Engage+ mjukvara gör vår innovativa mikrofonteknologi att samtalstiderna minskar över alla plattformar.

Ett bekvämt headset
Ett obekvämt headset resulterar i ett stelt samtal, så vi har designat Engage 40 att vara så bekväm att du knappt märker av den. Med en vikt på endast 45 g* (*vikt varierar för stereo- och monovarianter) är den superlätt och böjda kuddar ger en bekväm passform. Vi har även lagt till ett innovativt labyrintmönstret på öronkåporna. Det är baserat på studier med riktiga användare, som du, och designad specifikt för att underlätta trycket på öronen vilket gör att du kan känna dig avslappnad och fokuserad på kundernas behov.

Bra ljudupplevelse
Med avancerade högtalare och innovativa och ljudisolerande hörkåpor som passar perfekt kommer du aldrig att gå miste om viktig information under ett samtal. Med Engage 40s särskilt utformade högtalare, optimerade för klarhet i tal försvinner frustrationer och samtal blir mer effektiva.  BalancedVoice ger kristallklar ljudkvalitet till varje samtal och försäkrar att inkommande samtal är skarpa och tydliga – bara ännu en smart funktion för lugna och effektiva samtal.

Snällt mot öronen
Det är filosofin bakom revolutionär och professional hörselskydd inbyggd i Engage 40. Med Jabra SafeTone™ 2.0 kan du fokusera på dina samtal, trygg i vetskapen att din hörsel är skyddad. Vi har inkluderat banbrytande hörselskyddsteknologi vilket inkluderar:
- IntelliTone 2.0™ som håller genomsnittlig bullerexponering på en säker nivå.
- PeakStop™ 105 dB som skyddar mot plötsliga oljud.
- BalancedVoice™ som hanterar inkommande ljud för tydligare samtal.
- Normalisering av talnivå, som håller inkommande samtal på önskad volym.
- Smart akustiskt chockskydd som aktivt eliminerar eller dämpar potentiellt farliga ljud.
- Hörselskydd bör prioriteras. Det är en investering för livstid.