Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Evolve 65 SE Link380a UC mono headset
Jabra Evolve 65 SE Link380a UC mono headset Jabra Evolve 65 SE Link380a UC mono headset Jabra Evolve 65 SE Link380a UC mono headset

Jabra Evolve 65 SE Link380a UC mono headset

  • 1 760 kr

  • 1 408 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA6593-839-409
  • Jabra artikelnr: 6593-839-409
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Evolve 65 SE Link380a UC mono headset

Det är här du kan göra skillnad.
Om du blir störd på jobbet tar det hela 23 minuter att återfå ditt fokus. Jabra Evolve 65 är ett högklassigt trådlöst headset som hjälper dig att hålla fokus genom att skydda dig från buller och störningsmoment.
 
Ta kontroll över din koncentrationszon.
69 % av alla kontorsarbetares produktivitet påverkas negativt av en livlig öppen kontorsmiljö. Med Jabra Evolve kan du skapa din egen koncentrationszon och bli mer produktiv.
 
Aktiv bullerdämpning.
Aktiv bullerdämpning eliminerar oönskade lågfrekventa bakgrundsljud i kontorsmiljö med ett enda knapptryck. Du kan skapa en koncentrationszon runt dig så att du kan fokusera på arbetet.
 
Passiv bullerdämpning.
Vi har fokuserat på kvaliteten och designen på öronkåporna och högtalarkuddarna för att uppnå optimalt skydd mot högfrekvent ljud.
 
Välj när du är tillgänglig.
När du sitter i samtal,slår Jabra Evolve automatiskt på upptagetindikatorn för att visa klart och tydligt för andra att du är upptagen. Även när du inte sitter i samtal kan du aktivera den röda upptagetindikatorn för att visa att du är i din koncentrationszon och inte vill bli störd.
 
Ändra sättet du arbetar på - omedelbart.
I dagens arbetsmiljö kräver kontorsarbetarna flexibla arbetsförhållanden. Ena minuten sitter du i telefon och löser problem,nästa minut spelar du din favoritlåt och kopplar av. Med headsetet Jabra Evolve kan du växla mellan jobb och nöje på direkten,med valfri enhet.
 
Kontakt.
3,5 mm-kontakten ger dig fullständig flexibilitet att ansluta till dina personliga smarta favoritenheter,så att du kan arbeta eller spela musik vart du vill.
 
Kontrollenhet.
En intuitiv kontroll på kabeln utrustad med ett USB-minne för bättre produktivitet och komforten att kunna svara på/avsluta samtal,justera volymen eller stänga av ljudet.
 
Diskret mikrofonarm.
Gör enkelt ditt kontorsheadset till en personlig enhet. Bara lyft på mikrofonarmen när du inte jobbar och fäll in den i huvudbågen.
 
Musik och röstfunktion.
Jabra Evolve har mikrofon och högtalare i världsklass som låter dig delta i samtal eller lyssna på musik. Ditt val.
 
- Trådlös räckvidd upp till 30 meter
- Upptagetindikator
- Bluetooth-anslutning