Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Evolve2 50 MS USB-C stereo headset
Jabra Evolve2 50 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve2 50 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve2 50 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve2 50 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve2 50 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve2 50 MS USB-C stereo headset

Jabra Evolve2 50 MS USB-C stereo headset

  • 1 665 kr

  • 1 332 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA25089-999-899
  • Jabra artikelnr: 25089-999-899
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Evolve2 50 MS USB-C stereo headset

Certifierad för Microsoft Teams.

Överlägsen Komfort
Jabra Air Comfort-tekniken erbjuder en bekväm användarupplevelse med mjukt skum och ergonomiska öronkåpor som rör sig med dig.

Aktiv Brusreducering
Med en innovativ akustisk design och kraftfulla mikrofoner ger Evolve2 50 effektiv aktiv brusreducering för att skapa en tyst arbetsmiljö.

Brusreducerande Mikrofoner
Premium mikrofoner och avancerad chipset tar bort bakgrundsljud och säkerställer att din röst hörs tydligt i alla sammanhang.

Mångsidigt Användningsområde
Headsetet är utformat för arbete och underhållning med funktioner för effektivitet och ljudkvalitet för musik och media.

Enkel Installation
Evolve2 50 är enkel att installera genom att ansluta direkt till din dator och erbjuder även dubbel anslutning via Bluetooth.

Unified Communications (UC)
Det fungerar smidigt med olika virtuella mötesplattformar och finns i en Microsoft Teams-certifierad version för effektivt samarbete.

Hög komfort
Jabra Air Comfort-tekniken som ändrar spelet hjälper dig att fokusera på din dag utan att ditt headset står i vägen. Lager av ultra-mjukt perforerat skum inne i tryckavlastande huvudband* skapar otrolig komfort utöver denna värld. Flexibla, ergonomiska öronkåpor roterar när du gör det, för ännu mer frihet. Nu finns inget som håller dig tillbaka.

Aktiv ljudanslutning
En nyskapande akustisk kammerdesign, premium bruskomprimerande mikrofoner och en speciellt designad chipset levererar kraftfull aktiv ljudkanslutning, som skyddar dig från omgivande ljud och skapar din egen fokuszon. Tysta ditt omgivande ljud.

Brusreducerande mikrofonteknik
En smart chipset driver ljudseparerande, brusreducerande algoritm och 2 premiummikrofoner i Evolve2 50, för att effektivt filtrera bort bakgrundstörningar. Så den du pratar med hör dig - och bara dig - lika tydligt som om du satt bredvid dem. Låt det låta professionellt, även när dina omgivningar inte är det.

Ett headset för arbete och fritid
Effektivitetsförbättrande teknik och en 360-graders "busylight" främjar fokus och samarbete, samtidigt som optimering för musik och media och 28 mm anpassade högtalare levererar rik, fullständig ljud till dina favoritsånger och shower, så det finns ingen anledning att byta headset när det är dags att ta en paus. Håller arbete och liv i perfekt harmoni.

Flexibel och snabb installation
Evolve2 50 är utformat för att göra saker enklare. Plugga in den direkt i din dator och du är klar. Dubbel anslutning betyder att du kan använda Bluetooth för att ansluta till en andra enhet (som din telefon) samtidigt - så att du smidigt kan växla mellan powerballad spellistor på ena och ta samtal på den andra. Fler sätt att göra saker på ditt sätt.

Enhetlig kommunikation (UC)
Evolve2 50 fungerar med alla virtuella mötesplattformar och finns även i en Microsoft Teams-certifierad variant för mer effektiv och sömlös samarbete. Det professionella sättet att arbeta.