Fri frakt
Snabba leveranser
21 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
21 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Evolve 30 II MS mono headset
Jabra Evolve 30 II MS mono headset Jabra Evolve 30 II MS mono headset Jabra Evolve 30 II MS mono headset Jabra Evolve 30 II MS mono headset Jabra Evolve 30 II MS mono headset Jabra Evolve 30 II MS mono headset

Jabra Evolve 30 II MS mono headset

  • 695 kr

  • 556 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA5393-823-309
  • Jabra artikelnr: 5393-823-309
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Evolve 30 II MS mono headset

Certifierad för Skype for Business.

Jabra Evolve serien är ett professionellt sortiment av headset utformade för att förbättra koncentrationen och konversationer. Premium brusreducerings teknik ger dig frid att arbeta i en bullrig, öppen kontorsmiljö, skapar effektivt en koncentrations-zon omkring dig så att du kan vara fokuserad.
 
Var fokuserad, genom att eliminera distraktioner i bullriga, öppna kontorsmiljöer
Jabra Evolve serien hjälper dig att skapa din egen koncentrations-zon med premium aktiv och passiv brusreducerings teknik - så att du, och inte de bullriga störningarna, är i kontroll. Få ytterligare skydd mot avbrott med den busylight som signalerar om du är tillgänglig eller ej för kollegorna.
 
Gjord för både musik och röst
Med en i världsklass av uppsättningar med mikrofon och högtalare som verkligen är gjort för både röstkommunikation och musiklyssning, är du fri att välja om du vill vara i din egen koncentrations-zon eller aktivt delta i röstbaserat samarbete.
 
Låta dig, inte en uppgift, bestämma var du vill arbeta
Använd headsetet där du vill. Anslut enkelt till PC via den USB-baserade styrenheten eller till din smartphone eller läsplatta via 3.5mm kontakt. Dessutom kan du enkelt ändra headsetet till ett mycket elegant personligt headset när du är på språng genom att sömlöst integrera mikrofonbomen in i huvudbandet.