Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Evolve 20 UC stereo USB-A special edition headset
Jabra Evolve 20 UC stereo USB-A special edition headset Jabra Evolve 20 UC stereo USB-A special edition headset Jabra Evolve 20 UC stereo USB-A special edition headset Jabra Evolve 20 UC stereo USB-A special edition headset

Jabra Evolve 20 UC stereo USB-A special edition headset

  • 700 kr

  • 560 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA4999-829-409
  • Jabra artikelnr: 4999-829-409
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Evolve 20 UC stereo USB-A special edition headset

Jabra Evolve 20 MS mono är ett professionellt headset utformat för att förbättra koncentrationen och samtalen. Förstklassig bullerdämpande teknik ger dig lugn och ro att arbeta i livliga och öppna kontor; det skapar en koncentrationsbubbla runt dig så att du kan förbli fokuserad.  Optimerat för Microsoft Lync med USB-adapter som gör det enkelt att ansluta till datorn. Byggt för komfort med öronkuddar med skumplastöverdrag.
 
Ultimat bullerdämpning
Toppmodern mikrofon eliminerar bakgrundsljud. Öronkuddarna är utformade för att reducera högfrekventa ljud. Du och den du pratar med behöver alltså inte anstränga er för att höra varandra.
 
Intuitiv kontrollenhet
Få enkel åtkomst till de vanligaste funktionerna, som volym och mute. Du kan även svara på och avsluta samtal direkt från kontrollenheten.
 
Plug-and-play installation
Headsetet fungerar direkt ur förpackningen med alla ledande system. Installationen är så enkel som att bara stoppa i kontakten.
 
Gjort för både röst och musik
Högtalare i världsklass, utformade för både röst och musik. Växla enkelt mellan samtal och att lyssna på dina favoritlåtar.
 
Passiv bullerdämpning
Högfrekvent buller t.ex. röster som försvinner enbart genom att du har headsetet på dig - allt tack vare de specialdesignade öronkuddarna. Vi kallar detta "passiv bullerdämpning".
 
Enkel samtalshantering
Samtalskontroll på kabeln ger dig enkel åtkomst med stora knappar och LED-indikatorer. Svara eller avsluta samtal, justera volymen eller stäng helt enkelt av ljudet.