Kategorier
Kategorier

RollerMouse Red

RollerMouse Red
3 595 kr 2 876 kr (exkl. moms)
Artikelnummer: RM-RED
Skickas inom 2-3 dagar.
Fri frakt (se våra fraktalternativ)
Antal:
 
RollerMouse Red RollerMouse Red RollerMouse Red RollerMouse Red RollerMouse Red RollerMouse Red RollerMouse Red RollerMouse Red
RollerMouse Red
 
Oöverträffad känsla, snabbhet och exakt precision.
Prisbelönta RollerMouse Red har alla funktioner och komforten hos RollerMouse Red Plus. Det slimmade handlovsstödet gör den idealisk för användare med kortare räckvidd eller begränsat skrivbordsutrymme. Kombinera RollerMouse Red med Contour Designs anpassade Balance Keyboard och skapa en arbetsplats som är lika elegant som den är produktiv.
 
Inbyggd precision. 
Den nya avläsningstekniken 7SENSES inuti rullstaven ger oslagbar precision och kontroll. Sensorerna i rullstaven skyddar från smuts och damm. 7SENSES läser av markörens position och anpassar hastigheten och accelerationen kontinuerligt så att rullstaven är så centralt placerad som möjligt, samtidigt som den intuitivt anpassas till din hastighet för att minska mikrorörelser och öka effektiviteten.
 
Bekväm kontroll. 
Få bättre kontroll och mindre belastning med en större och bättre rullstav. Vi har bytt ut det mekaniska musklicket mot ett virtuellt, digitalt klick. Det gör att musen inte klickar tillbaka och att belastningen minskar. Det digitala musklicket kombinerat med en tjockare rullstav med struktur gör att musen både är lättare att använda och känns bra.
 
Lätt att använda – direkt. 
Den nya rullstaven är lättare att använda och ännu mer exakt. Den större ytan ger dig bättre kontroll när du pekar, rullar och klickar. RollerMouse anpassar sig efter individen – från yrkesverksamma som använder CAD och andra avancerade designprogram till vanliga användare. RollerMouse Red är kompatibel med Apple OSX, Apple Mac OS 8.1 eller senare versioner, Microsoft Windows 8/7/Vista/XP/ME/98 och har två års garanti.
 

 Hämta produktblad
 Hämta manual

Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 10 x 41 x 2.3 cm
Vikt 840 gram
Ditt namn:


Din e-postadress:


Din väns e-postadress:


Ange koden i rutan nedan:
Ditt namn:


Din e-postadress:


Din fråga:


Funktionen är för närvarande ur funktion. Vänligen kontakta oss på telefon 0303-24 41 42 eller info@dikteringsbutiken.se, så hjälper vi dig. Vi besvarar alla mailfrågor inom 48 timmar, men oftast betydligt snabbare. Vårt mål är att ge dig ett svar inom fyra timmar (på vardagar).