Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Plantronics HW540D Encore Pro digital headset

Plantronics HW540D Encore Pro digital headset

  • 2 435 kr

  • 1 948 kr exkl moms
  • Artikelnr: PL203194-01
  • Poly artikelnr: 203194-01
  • Beställningsvara
  • Fri frakt

Plantronics HW540D Encore Pro digital headset

Kräver en DA-90 digital USB adapter för att anslutas till en dator.

EncorePro 500 Digital-serien med DA90 USB-ljudprocessor och Plantronics Manager Pro är den första lösningen med helt integrerad ljud- och tillgångshantering.
 
Förbättrad interaktion. Bättre kontroll.
EncorePro 500 Digital-serien med DA90 USB-ljudprocessor och tilläggstjänsten Plantronics Manager Pro är en helt integrerad ljud- och tillgångshanteringslösning för kundservicecenter. Med centraliserad hantering med Plantronics Manager Pro kan IT-avdelningen spåra detaljerad information om enheter. Sitter bekvämt hela dagen med överlägsen ljudkvalitet och en brusreducerande mikrofon med bredbandsljud som ger kundservicerepresentanter de verktyg de behöver för att tillhandahålla enastående kundinteraktioner.
 
Flera modeller. Alltid suverän prestanda.
EncorePro 500 Digital är vår tillförlitliga produktserie som kan användas hela dagen. Serien har modeller med både huvudbåge och öronbygel som har tagits fram för att uppfylla kraven på moderna kundtjänstcenter och kontor. Med justerbar passform och flexibel bom kan du ställa in mikrofonen snabbt så att den sitter bekvämt och säkerställa att kundservicerepresentanterna orkar fokusera på kunderna hela dagen.
 
Plantronics Manager Pro - Förenklad headsethantering.
Med tilläggstjänsten Plantronics Manager Pro kan IT-avdelningen övervaka, hantera och underhålla headset i hela företaget på distans för att säkerställa att kundservicerepresentanterna är tillgängliga för kundsamtal. Inga eftersläpande supportärenden, inget spring mellan användare för justeringar, korrigeringar eller uppdateringar. Med andra ord, enkel IT-hantering. Konsekvent kundtjänst. Och nöjda kunder.