Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Speak2 75 UC Link 380C konferenshögtalare
Jabra Speak2 75 UC Link 380C konferenshögtalare Jabra Speak2 75 UC Link 380C konferenshögtalare Jabra Speak2 75 UC Link 380C konferenshögtalare Jabra Speak2 75 UC Link 380C konferenshögtalare Jabra Speak2 75 UC Link 380C konferenshögtalare Jabra Speak2 75 UC Link 380C konferenshögtalare

Jabra Speak2 75 UC Link 380C konferenshögtalare

  • 3 245 kr

  • 2 596 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA2775-429
  • Jabra artikelnr: 2775-429
  • Finns i lager
  • Fri frakt
Jabra Speak2 75 UC Link 380C konferenshögtalare

Utmärkt ljudkvalitet
Glöm allt du tror att du vet om bärbara högtalarsystem. Vi kastar regelboken åt sidan med superbredbandigt ljud1 och en avancerad fullrange-högtalare på 65 mm. Denna toppmoderna teknik sätter dig i centrum och avkodar det bredaste frekvensområdet i din röst naturliga omfång. Det är en dramatiskt kraftfullare ljudupplevelse.

Full duplex-ljud
Vissa högtalarsystem tillåter inte båda sidor att prata och bli hörda samtidigt, men vi anser att samtal blir bättre när de flyter naturligt. Jabra Speak2 75 är utformad med avancerat full duplex-ljud, med ett superladdat chips som går långt utöver standardprestanda för högtalartelefoner. Så dina samtal kan flöda fritt åt båda håll, precis som de skulle i verkligheten.

Mikrofonteknologi
Med fyra toppmoderna riktningskänsliga mikrofoner och de allra senaste digitala signalbehandlingsalgoritmerna fångar Speak2 75 spelar varje förändring i röstton, så att varje nyans fångas upp (för det handlar inte om vad du säger, det handlar om hur du säger det). Innovativ brusreduceringsteknologi håller bakgrundsljud i schack. Resultatet är en enastående ljudprestanda som verkligen inte har något motstycke.

Mikrofonkvalitetsindikator
Se snabbt hur väl du hörs hela tiden, oavsett var du är i rummet, med den enda högtalar­telefonen som har en anpassad Mikrofonkvalitetsindikator.2 Denna intuitiva 360-graders ljusring visar tydligt när du hörs tydligt och klart, och när du behöver komma närmare. Det är som att ha en personlig röstcoach vid varje möte.

Röstnivån normalisering
Vi vet hur viktigt det är att alla kan höras lika bra, så vi har utformat Speak2 75 med vår senaste toppmoderna teknik för röstnivån normalisering. Så alla kan höras oavsett om de talar med tyst självförtroende eller entusiastisk energi. Och alla kan vara sig själva och prata på det sätt som är mest naturligt för dem.

Certifieringar
Speak2 75 är certifierad för alla ledande virtuella mötesplattformar, och optimerar hela upplevelsen för professionell samtals kvalitet varje gång. Så oavsett om du föredrar att ansluta till Microsoft Teams, Google Meet eller Zoom, kan du förlita dig på problemfri plug-and-play-anslutning och pålitligt briljanta möten från början. Så kan du samlas var som helst.

Premium bärbar design
Den ikoniska och älskade "puck"-formen hos den ursprungliga Speak-serien får en rejäl förändring med Speak2 75. Den är modern och minimalistisk, med detaljer i borstat aluminium och premiumdesignad högtalarklädsel, utformad för att leverera den mest optimala ljudupplevelsen. Dessutom är den tillräckligt liten och tålig för att kasta i väskan. Ser bra ut. Presterar ännu bättre.

Hållbarhet
Vi har sett till att Speak2 75 är byggd för att klara av allt som en hektisk hybridarbetsdag kastar på den – från röriga kök till djupa arbetsväskor – med IP64-klassad** skydd mot damm och vatten. Så du kan använda den överallt utan oro.

Användarvänlighet och batteritid
Bara plugga in och spela, och du är igång snabbare än du kan säga "du är på mute". Gå trådlöst med upp till 32 timmars batteritid, och gör inställningen ännu enklare med Microsoft Swift Pair och Google Fast Pair. Din Speak2 75 är redo för allt.

Framtidssäkring
Speak2 75 är den första högtalar­telefonen i sin kategori som har både USB C- och USB A-anslutningar på samma kabel, så du behöver inte riva kontoret i sönder för att leta efter en adapter, och den kommer att fungera nu, och när du skaffar en ny dator. Och eftersom vi är generösa, kommer vi också att hålla dig i framkant med regelbundna firmware-uppdateringar, via Jabra Direct och Xpress programvara, och du kan anpassa dina inställningar med Sound+ appen. Tänk på det som din flexibla vän.

Hållbarhet
För att hjälpa vår planet tar vi hållbarhet noggrant i beaktande vid varje steg av produktutvecklingen. Högtalar­telefonens chassi är tillverkat av över 33% hållbara material3 och har flera inbyggda delar som kan repareras eller bytas ut. Bättre hållbarhet = längre livslängd för högtalaren = utmärkta samtal för dig och ditt team under många år framöver.