Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Engage 50 II USB-C UC stereo headset
Jabra Engage 50 II USB-C UC stereo headset Jabra Engage 50 II USB-C UC stereo headset

Jabra Engage 50 II USB-C UC stereo headset

  • 1 835 kr

  • 1 468 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA5099-610-299
  • Jabra artikelnr: 5099-610-299
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Engage 50 II USB-C UC stereo headset

Optimerad för Unified Communication

Ett headset som räddar dig.
Med Engage 50 II, blir samtalen tydligare och kunderna får en bättre helhetsupplevelse tack vare vår innovativa Engage+-mjukvara. Gör interaktioner mer meningsfulla och effektiva med samtalsinsikter i realtid. Detta headset har utformats med dig i åtanke. Det är lätt men robust. Bekvämt men elegant. Du kan bära det hela dagen utan att det känns. Med ett intelligent mikrofonsystem som gör ljudet tydligare än någonsin tidigare finns det inget bättre headset som hjälper dig att göra varje kund till din mest nöjda kund hittills.

Det är inte så komplicerat. Men det är väldigt smart.
Ett mjukvarusystem som kan analysera konversationer medan de pågår? Upptäck Engage 50 II med innovativ Engage+ mjukvara, framtidens headset för kontaktcenter. Engage+ ger live vägledning genom meddelanden på skärmen för faktorer som påverkar kundernas samtalsupplevelse såsom bakgrundsljud, mikrofonens position, tystnad och avbrott. Kundsamtalsupplevelser förbättras i realtid (så att alla blir nöjda). Träning, coaching, och att behålla sin personal blir superenkelt. Med betydelsefull data lätt tillgängligt blir ditt jobb lättare. Ledande övervakningslösningar har tagit det ett steg längre genom att integrera våra samtalsanalyser med deras lösningar, vilket förbättrar deras produkter genom att ge dig åtkomst till vår samtalsdata tillsammans med den data som redan finns i deras övervakningslösningar. Detta ger oss en bättre förståelse över kundupplevelse och låter dig förstå dig på och adressera specifika problem.

Mikrofonkvalitet
Ljudkvalitet kan göra eller förstöra ett samtal, så vi har utformat Engage 50 II att vara det bästa headsetet för tydliga kundsamtal*. Det här headsetet har inte bara en, utan tre mikrofoner för otrolig bakgrundsbullerdämpning som låter din kund höra varenda ord du säger, och ger exakta transkriptioner av samtal tack vare korrekt tal-till-text. Kombinerat med intuitiv Engage+ mjukvara gör vår innovativa mikrofonteknologi att samtalstiderna minskar över alla plattformar.

Varje samtal, kristallklart.
Med avancerade högtalare och innovativa och ljudisolerande hörkåpor som passar perfekt kommer du aldrig att gå miste om viktig information under ett samtal (eller behöva be någon att prata högre, eller att upprepa samma information 47 gånger...). Med de särskilt utformade högtalarna hos Engage 50 II som är optimerade för klarhet i tal, försvinner frustrationer, och samtal blir mer effektiva. BalancedVoice ger kristallklar ljudkvalitet till varje samtal och bearbetar ljudet så att det är skarpt och tydligt – bara ännu en smart funktion för lugna och effektiva samtal.

Hörselskydd
Det är filosofin bakom det revolutionerande och högkvalitativa hörselskyddet som är inbyggt i Engage 50 II. Med Jabra SafeTone 2.0 kan du fokusera på dina samtal, lugn med vetskapen att din hörsel är skyddad. Vi har inkluderat banbrytande hörselskyddsteknologi vilket inkluderar:
- IntelliTone 2.0 som håller genomsnittlig bullerexponering på en säker nivå PeakStop 105 dB som skyddar mot plötsliga oljud.
- BalancedVoice som hanterar inkommande ljud för tydligare samtal.
- Normalisering av talnivå, som håller inkommande samtal på önskad volym.
- Smart akustiskt chockskydd som aktivt eliminerar eller dämpar potentiellt farliga ljud.
- Hörselskydd får inte kommer i andra hand. Det är en investering för livstid.

Inga fler missade samtal
Oroa dig inte över ett missat samtal någonsin igen. Med den justerbara hörbara ringsignalen hos Engage 50 II behöver du bara välja den ringsignal och volym som du föredrar, så kommer ditt superintelligenta headset göra resten. Ställ in så att din SmartRinger endast ringer när du inte sitter vid skrivbordet. På så vis kan du plocka i diskmaskinen när du jobbar hemifrån eller hämta kaffe på kontoret, utan att irritera dina kollegor med en telefon som ringer konstant.* (*SmartRinger låter endast när ditt headset ligger på en platt yta).

Kompatibelt med mycket
Att koppla upp sig till sina kunder är lättare än någonsin med Engage 50 II. Detta headset är helt kompatibelt med alla ledande kontaktcenter- och Unified Communications-plattformar (UC). Det finns till och med integrerad samtalskontroll för Amazon Connect, Genesys Cloud CX och NICE CXone, när det används med tillbehöret till kontrollenheten. Med en UC variant certifierad för plattformar såsom Google Meet och Zoom, och en annan för Microsoft Teams kan du njuta av enkla och stressfria konversationer överallt. Håll dig nära. Behåll kontrollen. Håll dig uppkopplad.