Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Philips nya diktafoner med tal-till-text

Philips nya diktafoner med tal-till-text

Philips nya diktafoner - tal till text med Sembly AI

Vi är glada att presentera Philips senaste tillskott i Sembly AI / DVT-serien – tre nya diktafoner som är utformade för att möta dina behov i en snabbt föränderlig arbetsmiljö. Med avancerad teknik och integrerade AI-lösningar erbjuder dessa diktafoner exceptionell prestanda och användarvänlighet.


Philips VoiceTracer DVT4115

Detta är en idealisk diktafon för t.ex. studenter som behöver en pålitlig enhet för att spela in föreläsningar och anteckningar. Den är utrustad med tre mikrofoner för långdistansinspelning upp till 8 meter, vilket säkerställer att varje ord hörs klart och tydligt. Med ett internminne på 8 GB och en stor färgdisplay är det enkelt att navigera och hantera inspelningar. Dessutom finns en Micro SD-kortplats för utökat minne och ett uppladdningsbart Li-ion polymer batteri för extra lång inspelningstid. Med den användarvänliga appen kan du kontrollera och dela inspelningar direkt via din smartphone.

Läs mer om DVT4115.

 
Philips VoiceTracer DVT6115

Denna diktafon är utformad för högkvalitativa inspelningar, perfekt för professionellt bruk eller för dem som kräver toppkvalitet på sina inspelningar. Den har en 24 bit/96 kHz ljudkonverterare som levererar exceptionell ljudkvalitet. Diktafonen har tre mikrofoner för långdistansinspelning upp till 8 meter, vilket garanterar tydliga inspelningar även på avstånd. Med ett internminne på 8 GB och en Micro SD-kortplats för extra lagringskapacitet, tillsammans med ett uppladdningsbart Li-ion polymer batteri för långvarig inspelning, erbjuder DVT6115 en omfattande inspelningslösning. En kostnadsfri smartphone-app gör det möjligt att fjärrkontrollera och dela inspelningar.

Läs mer om DVT6115.

 

Philips VoiceTracer DVT8115

Philips VoiceTracer DVT8115 är den perfekta diktafonen för möten och konferenser, med en 360° mikrofon som spelar in ljudfrån alla riktningar. Denna modell säkerställer att inget missas under viktiga möten. Den har tre mikrofoner för långdistansinspelning upp till 8 meter och erbjuder högkvalitetsinspelning med 24 bit/96 kHz ljudkvalitet. Med ett internminne på 8 GB och en inkluderad pouch för enkel förvaring är den både praktisk och effektiv. Det uppladdningsbara Li-ion polymer batteriet ger extra lång inspelningstid, och en kostnadsfri smartphone-app möjliggör fjärrkontroll och delning av inspelningar.

Läs mer om DVT8115.

Vad är Sembly AI?

Med ovanstående diktafoner så ingår en kostnadsfri provperiod av Sembly AI.

Med Sembly AI kan du automatiskt konvertera dina inspelningar till text, upp till tre gånger snabbare än att skriva. Du slipper tråkigt skrivande genom att skapa textdokument direkt från inspelade ljudfiler. Spela in dina anteckningar, intervjuer eller möten, ladda upp dem till Sembly AI och få ett skriftligt dokument nästan omedelbart. För mötesinspelningar skapar Sembly AI automatiska mötesanteckningar med transkribering av flera talare, vilket gör det enkelt att följa upp. Tack vare identifiering av flera talare kan du tydligt se vem som sa vad.

Sembly AI gör det enkelt att dela dina röst- eller mötesinspelningar med kollegor, familj eller klasskamrater genom att spara transkriberingar i PDF- eller markdown-format. Du kan enkelt dela dina inspelningar och transkriberingar genom att skicka en länk, och för ökad integritet kan du lägga till ett lösenord till länken.