Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel C50800 Hybrid video kit
Konftel C50800 Hybrid video kit Konftel C50800 Hybrid video kit Konftel C50800 Hybrid video kit Konftel C50800 Hybrid video kit Konftel C50800 Hybrid video kit Konftel C50800 Hybrid video kit Konftel C50800 Hybrid video kit Konftel C50800 Hybrid video kit Konftel C50800 Hybrid video kit

Konftel C50800 Hybrid video kit

  • 19 995 kr

  • 15 996 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO951401088
  • Konftel artikelnr: 951401088
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel C50800 Hybrid video kit - Konftel Cam50 + Konftel 800 + Konftel OCC Hub

Konftel C50800 Hybrid är premiumpaketet för video i medelstora till riktigt stora mötesrum, som ger enastående kvalitet på både ljud och bild. Här får PTZ-kameran Konftel Cam50 sällskap av konferenstelefonen Konftel 800 och Konftel OCC Hub för One Cable Connection. En enda USB-kabel ansluts till datorn. Hybridkonferenser betyder att du enkelt kan kombinera mötesappar och vanliga telefonsamtal. Det är så självklart att du lugnt kan luta dig tillbaka och fokusera på mötet.

Optik som imponerar
Konftel Cam50 är USB-kameran som ger exceptionell bildkvalitet i dina videomöten till en bråkdel av priset på jämförbara konferenskameror med PTZ (Pan Tilt Zoom). Den bygger på en lösning med optik i premiumklass och enastående precision. Det gäller hela vägen från linserna till bildsensorn och den teknik som används för att optimera videokvaliteten. Även i situationer med svagt ljus blir bilden ren och klar.

OmniSound med kraft och klarhet
Konftels förfinade ljudplattform OmniSound med beamforming-mikrofoner arbetar aktivt för hålla dialogen flytande under dina möten. I den skalbara konferenstelefonen Konftel 800 blir resultatet ett särskilt kraftfullt och klart ljud, som gör att deltagarna kan slappna av i vetskapen att de både hör bra och blir hörda. Detta skapar en naturlig känsla av närhet.

Garanterat trasselfritt
Konftel OCC Hub är precis som namnet säger navet i paketlösningen. Den ger One Cable Connection till konferenskameran, högtalartelefonen och skärmen. Det innebär i praktiken att Konftel C50800 Hybrid-paketet fullt ut stödjer BYOC, att användaren kan ta med sig samarbetstjänsten på valfri laptop med USB till mötesrummet.

Ta med dig mötet
Det spelar ingen roll vilken app eller molntjänst du föredrar som samarbetsverktyg, Microsoft Teams, Webex, Hangouts, Zoom eller något annat, Konftel C50800 Hybrid-paketet fixar upplevelsen i konferensrummet. Ta med dig mötet på valfri laptop som kan anslutas via USB, plugga in och kör igång.

Vad är hybridkonferenser?
Med Konftel C50800 Hybrid är du inte begränsad till video- och röstsamtal i collaboration-appen på datorn. Du kan även välkomna deltagare in i mötet via vanliga IP-telefonsamtal. Vi kallar det Hybrid Conferencing.

Prisad för användbarheten
Konftel 800 erbjuder anslutningsmöjligheter för USB, Bluetooth och SIP, något som möjliggör BYOD och användning av dagens alla kommunikations- och samarbetsverktyg, oavsett om de finns i molnet, lokalt eller i hybridmiljöer. Konferenstelefonen uppfyller även de höga krav vi ställer på alla våra produkter när det gäller design och användbarhet.

Faktum är att Konftel 800 är vinnare av en Red Dot Award 2019 för produktdesignen. Juryns motivering: ”Konferenstelefonen Konftel 800 utmärker sig för sin tydliga tillämpning av former och intuitiv användbarhet.”

En känsla av närvaro
De medelstora och stora mötesrummen är PTZ-kamerans rätta miljöer. Bildvinkeln på 72,5° skapar redan i utgångsläget en känsla av närvaro och det är enkelt att zooma in till ett anpassat utsnitt. Utmana gärna prestandan i Konftel Cam50 genom att använda den 12x optiska zoomen hela vägen. Du kan visa anteckningar på en whiteboard eller detaljer i ett produktprov med imponerande tydlighet.

Utöka med Konftel Smart Microphone
Med Konftel Smart Microphone (extra tillbehör) kan du utöka upptagningsområdet för att täcka större konferenser. Anslut en eller två extramikrofoner beroende på rumsstorlek. Konftel Smart Microphone har inbyggd dämpning av eko och bakgrundsbrus genom OmniSound.

Maxa ljudupplevelsen
Via kaskadfunktionen utökas ljuddistributionen och upptagningsområdet för maximal täckning. Du får riktigt fylligt ljud även i stora rum med fler än 20 personer. Upp till tre Konftel 800-enheter kan kopplas ihop i en daisy-chain med kabel, helt utan krångel och komplexitet.

Egenskaper:
- Rumstyp: small till large
- Konftel Cam50: webbkamera för företag
- Konftel 800: Professionell högtalartelefon
- Konftel OCC Hub - One Cable Connection Hub
- 4K Ultra HD
- Exceptionell bildkvalitet
- Daisy chain-koppling
- Multi-anslutning: USB / SIP / HDMI / Bluetooth med HD
- OmniSound med HD-ljud

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide uppstart videomöte
Hämta installationsguide till Konftel C50800 Hybrid
Hämta Konftel produktguide video
Hämta produktguide kameror
Hämta Konftel produktguide audio