Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel C50300 Analog Hybrid video kit
Konftel C50300 Analog Hybrid video kit Konftel C50300 Analog Hybrid video kit Konftel C50300 Analog Hybrid video kit Konftel C50300 Analog Hybrid video kit Konftel C50300 Analog Hybrid video kit Konftel C50300 Analog Hybrid video kit Konftel C50300 Analog Hybrid video kit Konftel C50300 Analog Hybrid video kit

Konftel C50300 Analog Hybrid video kit

  • 14 890 kr

  • 11 912 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO951401059
  • Konftel artikelnr: 951401059
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel C50300 Analog Hybrid video kit - Konftel Cam50 + Konftel 300 + Konftel OCC Hub

Konftel C50300 Hybrid är flexibla premiumpaket för video i medelstora och stora mötesrum. Här får PTZ-konferenskameran Konftel Cam50 sällskap av en Konftel 300-modell med OmniSound-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop paketen, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in kameran, konferenstelefonen och rummets skärm till collaboration-appen i laptopen. Du får dessutom hybridkonceptets frihet att kunna välkomna deltagare via vanliga telefonsamtal.

Välj det paket som passar ditt företags telefonilösning: IP-telefoni, trådlös DECT eller analog.

Optik som imponerar
Konftel Cam50 är USB-kameran som ger exceptionell bildkvalitet i dina videomöten till en bråkdel av priset på jämförbara konferenskameror med PTZ (Pan Tilt Zoom). Den bygger på en lösning med optik i premiumklass och enastående precision. Det gäller hela vägen från linserna till bildsensorn och den teknik som används för att optimera videokvaliteten. Även i situationer med svagt ljus blir bilden ren och klar.

Garanterat trasselfritt
Konftel OCC Hub  är precis som namnet säger navet i paketlösningen. Den ger One Cable Connection till konferenskameran, högtalartelefonen och skärmen. Det innebär i praktiken att Konftel C50300 Hybrid-paketen fullt ut stödjer BYOC, att användaren kan ta med sig samarbetstjänsten på valfri laptop med USB till mötesrummet.

Ta med dig mötet
Det spelar ingen roll vilken app eller molntjänst du föredrar som samarbetsverktyg, Konftel C50300 Hybrid-paketen fixar upplevelsen i konferensrummet. Ta med dig mötet på valfri laptop som kan anslutas via USB, plugga in och kör igång.

Hybridkonferenser
Med Konftel C50300 Hybrid är du inte begränsad till röstsamtal i collaboration-appen på din laptop. Du kan välkomna deltagare via vanliga telefonsamtal. Konftel 300-serien är riktiga konferenstelefoner med både USB och olika typer av telefonlinjer. Välj den modell som passar ditt företags telefonilösning: Konftel C50300IPx Hybrid för IP-telefoni, Konftel C50300Wx Hybrid för trådlös DECT eller Konftel 300 Analog Hybrid för vanlig analog telefoni. Så får du ett flexibelt premiumpaket för videokonferens med telefonsamtal som backup. Vi kallar det Hybrid Conferencing.

En känsla av närvaro
De medelstora och stora mötesrummen är PTZ-kamerans rätta miljöer. Bildvinkeln på 72,5° skapar redan i utgångsläget en känsla av närvaro och det är enkelt att zooma in till ett anpassat utsnitt. Utmana gärna prestandan i Konftel Cam50 genom att använda den 12x optiska zoomen hela vägen. Du kan visa anteckningar på en whiteboard eller detaljer i ett produktprov med imponerande tydlighet.

Växer med uppgiften
Konferenstelefonerna i 300-serien är optimerade för möten med upp till 12 deltagare i rummet. Med extra mikrofoner (extra tillbehör) inkopplade kan du ha stora videomöten med upp till 20 personer. Området för effektiv ljudupptagning utökas.

Egenskaper:
- Rumstyp: small till large
- Konftel Cam50: webbkamera för företag
- Konftel 300: Professionell högtalartelefon
- Konftel OCC Hub - One Cable Connection Hub
- Exceptionell bildkvalitet
- Hybrid: kombinera mötesapp och telefonsamtal
- 72.5° bildvinkel
- Multi-anslutning: USB / HDMI
- OmniSound med HD-ljud

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide uppstart videomöte
Hämta installationsguide till Konftel Cam50
Hämta Konftel produktguide video
Hämta produktguide kameror
Hämta Konftel produktguide audio