Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel C20800 Hybrid video kit
Konftel C20800 Hybrid video kit Konftel C20800 Hybrid video kit Konftel C20800 Hybrid video kit Konftel C20800 Hybrid video kit Konftel C20800 Hybrid video kit Konftel C20800 Hybrid video kit Konftel C20800 Hybrid video kit Konftel C20800 Hybrid video kit

Konftel C20800 Hybrid video kit

  • 14 995 kr

  • 11 996 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO951201088
  • Konftel artikelnr: 951201088
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel C20800 Hybrid video kit - Konftel Cam20 + Konftel 800 + Konftel OCC Hub

Konftel C20800 Hybrid är en mångsidig lösning för videosamarbete, designad för små till stora mötesrum. Där ingår 4K-konferenskameran Konftel Cam20, konferenstelefonen Konftel 800 med OmniSound och Konftel OCC Hub. En enda USB-kabel är allt du behöver för att ansluta den kraftfulla vidvinkelkameran, det skalbara ljudet och rummets bildskärm till videomötesappen på din dator. Med hybridkonferens kan du enkelt kombinera mötesappar och vanliga telefonsamtal. Inget krångel, alla kan ta plats.

En bredare bild
Konftel Cam20 är optimerad för situationer där konferenskameran behöver placeras nära bordet. Bildvinkeln på 123 grader innebär att alla deltagare kan sitta i en bekväm ställning och ändå rymmas i videobilden. Samtidigt skapar kameran en realistisk bild utan förvrängning. Men Konftel Cam20 är lika hemmastadd i medelstora och till och med stora mötesrum tack vare dess 4K-kapacitet. Kameran går snabbt och enkelt att montera i mötesrummet. Använd den vinklingsbara klämman för att fästa den på bildskärmen eller skruva fast den på ett stativ i perfekt läge.

Imponerande videokvalitet
USB-konferenskameran Konftel Cam20 säkerställer en tydlig och balanserad bild. WDR-tekniken justerar automatiskt för bra bild i olika ljusförhållanden, även i krävande lägen som svagt ljus, direkt solljus och hög kontrast. Videoupplösningen på 4K innebär att det finns stor kapacitet till digital inzoomning. Även vid maximal 8x zoom klarar kameran av att skapa en detaljrik bild. Så välj det bildutsnitt du vill visa och låt kameran göra resten.

Garanterat trasselfritt
Den genialiska Konftel OCC Hub är navet i videosamarbetslösningen, med One Cable Connection till konferenskamera, högtalartelefon och bildskärm. Det innebär i praktiken att C20800 fullt ut stödjer BYOC, att användaren kan ta med sig samarbetstjänsten på valfri laptop med USB till mötesrummet.

OmniSound med kraft och klarhet
Konftels förfinade ljudplattform OmniSound med beamforming-mikrofoner arbetar aktivt för hålla dialogen flytande under dina möten. I den skalbara konferenstelefonen Konftel 800 blir resultatet ett särskilt kraftfullt och klart ljud, som gör att deltagarna kan slappna av i vetskapen att de både hör bra och blir hörda. Detta skapar en naturlig känsla av närhet.

Ta med dig mötet
Microsoft Teams, Zoom, Google Meet eller någon annan molntjänst? Vilken du än föredrar så tar det flexibla videokitet Konftel C20800 Hybrid hand om upplevelsen i konferensrummet. Ta med dig mötet på valfri laptop med USB-port, plugga in och kör igång.

Vad är hybridkonferenser?
Med Konftel C20800 Hybrid är du inte begränsad till video- och röstsamtal i collaboration-appen på datorn. Du kan även välkomna deltagare in i mötet via vanliga IP-telefonsamtal. Vi kallar det hybridkonferens.

Prisad för användbarheten
Konftel 800 erbjuder anslutningsmöjligheter för USB, Bluetooth och SIP, något som möjliggör BYOD och användning av dagens alla kommunikations- och samarbetsverktyg, oavsett om de finns i molnet, lokalt eller i hybridmiljöer. Konferenstelefonen uppfyller även de höga krav vi ställer på alla våra produkter när det gäller design och användbarhet.

Faktum är att Konftel 800 är vinnare av en Red Dot Award 2019 för produktdesignen. Juryns motivering: ”Konferenstelefonen Konftel 800 utmärker sig för sin tydliga tillämpning av former och intuitiv användbarhet.”

Hitta snabbt rätt vinkel
Konftel Cam20 är optimerad för situationer där konferenskameran behöver placeras nära bordet, men trivs även i medelstora mötesrum. Bildvinkeln på 123° gör att alla deltagare kan sitta i en bra ställning och ändå rymmas i videobilden. Samtidigt skapas en verklighetstrogen bild utan förvrängning. Konferenskameran hittar enkelt och snabbt sin plats i mötesrummet. Använd den flexibla klämman för att hänga den på skärmen eller skruva pod-fästet på ett stativ som optimerar placeringen.

Egenskaper:
- Rumstyp: small till medium
- Konftel Cam20: webbkamera för företag
- Konftel 800: Professionell högtalartelefon
- Konftel OCC Hub - One Cable Connection Hub
- 4K Ultra HD
- 123° bildvinkel
- USB / SIP / HDMI / Bluetooth med HD
- OmniSound

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide uppstart videomöte
Hämta installationsguide till Konftel C20800 Hybrid
Hämta Konftel produktguide video
Hämta produktguide kameror
Hämta Konftel produktguide audio