Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel Personal Video kit
Konftel Personal Video kit Konftel Personal Video kit Konftel Personal Video kit Konftel Personal Video kit Konftel Personal Video kit Konftel Personal Video kit Konftel Personal Video kit Konftel Personal Video kit Konftel Personal Video kit

Konftel Personal Video kit

  • 2 849 kr

  • 2 279 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO951101081
  • Konftel artikelnr: 951101081
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel Personal Video kit - Konftel Cam10 + Konftel Ego

Konftel Personal Video Kit är designat för skrivbordsanvändare som kräver videomöten med professionell kvalitet. Det innehåller webbkameran Konftel Cam10 och den professionella högtalartelefonen Konftel Ego i ett behändigt paket. Skapa en förbättrad bild- och ljudupplevelse med 90 graders bildvinkel, full HD-video och OmniSound- ljud. Med USB för plug and play är detta bärbara kit ett perfekt tillbehör både hemma och på det traditionella kontoret. Var du än arbetar.

Imponera med tydlighet
Visa upp dig i naturlig högupplöst 1080p-video. Konftel Cam10 har innovativ brusreduceringsteknik, goda egenskaper i svagt ljus och snabbt autofokus. En generös och naturlig bildvinkel kombinerat med 4x digital zoom ger stor flexibilitet.

Kristallklart med OmniSound
Konftel Ego är den Red Dot-prisade högtalartelefonen som utmärker sig med en smidig och kompakt form, flexibel användning och framförallt riktigt bra ljud. Sin storlek till trots levererar Konftel Ego en kristallklar ljudupplevelse, tack vare vår unika ljudteknik OmniSound.

Kliv upp till nästa nivå
Den professionella USB-webbkameran och högtalartelefonen, som kombinerar avancerad teknik med enastående prestanda och kompakt design, är designade för dagens hybridarbetsplatser där allt fler affärskritiska möten äger rum online. Konftel Personal Video Kit är perfekt för våra allt mer flexibla arbetssätt. Den är personlig, produktiv och prestandadriven.

Naturlig visning
Det personliga videopaketet är idealiskt för användare med en eller flera externa bildskärmar. Placerad i optimalt läge ovanpå huvudskärmen förmedlar kameran en verklighetstrogen tittarupplevelse. Den gör att du kan skapa ögonkontakt i stället för att bara visa huvudprofilen, något som förbättrar interaktionen. Konftel Cam10 har ett dämpat standardfäste för enkel och stabil montering, med kan även monteras på stativ för alternativa kameraplaceringar.

Ta kontroll med kameraappen
För att använda den digitala zoomfunktionen hos Konftel Cam10, hämta den enkla datorappen Konftel Camera Control.  Både före och under videomöten kan du zooma in/ut och flytta bildutsnittet uppåt/nedåt och höger/vänster (ePTZ). Även om appen är enkel och lätt att använda har den en hel uppsättning avancerade inställningar för anpassning av bildkaraktär och kamerafunktioner. Konftel Camera Control-appen stödjer både Windows och Mac.

Skydda din integritet
Visa upp dig i naturlig högupplöst 1080p-video. Konftel Cam10 har innovativ brusreduceringsteknik, goda egenskaper i svagt ljus och snabbt autofokus. En generös och naturlig bildvinkel kombinerat med 4x digital zoom ger stor flexibilitet.

Så lätt att använda
En snygg och tydlig LCD-skärm gör det enkelt att se vilken funktion som är aktiv. Det visas även av LED- lamporna som lyser ner på underlaget i olika färger. Kort sagt, Konftel Ego ger dig full kontroll utan att du behöver anstränga dig.

Dina möten, på ditt sätt
Oavsett vilka appar eller molntjänster du föredrar så passar Konftel Personal Video Kit perfekt för dina samarbetsbehov. Anslut bara USB-kablarna till din laptop eller stationära dator och sätt igång – eller använd alternativet att ansluta ljudet via Bluetooth.

Egenskaper:
- Rumstyp: personlig
- Konftel Cam10: webbkamera för företag
- Konftel Ego: Professionell högtalartelefon
- 1080p full HD
- OmniSound med HD-ljud
- Liten och portabel

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide till Konftel Cam10
Hämta snabbstartguide till Konftel Ego
Hämta Konftel produktguide video
Hämta produktguide kameror
Hämta Konftel produktguide audio
Hämta uppgradera till videomöte