Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel C2070 video kit
Konftel C2070 video kit Konftel C2070 video kit Konftel C2070 video kit Konftel C2070 video kit Konftel C2070 video kit Konftel C2070 video kit Konftel C2070 video kit Konftel C2070 video kit Konftel C2070 video kit Konftel C2070 video kit Konftel C2070 video kit

Konftel C2070 video kit

  • 5 895 kr

  • 4 716 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO951201089
  • Konftel artikelnr: 951201089
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel C2070 video kit - Konftel Cam20 + Konftel 70 + Konftel OCC Hub

Konftel C2070 är det perfekta videopaketet för huddle till medelstora mötesrum och kombinerar 4K-konferenskameran Konftel Cam20 med högtalartelefonen Konftel 70 för OmniSound-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop allt till ett smidigt kit, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in kameran, ljudenheten och rummets skärm till videomötet i laptopen.

Imponerande videokvalitet
Med USB-konferenskameran Konftel Cam20 kan du alltid lita på att det visas en tydlig och balanserad bild av dig och dina kollegor. WDR-tekniken justerar automatiskt för bra bild i olika ljusförhållanden, även i krävande lägen som svagt ljus, direkt solljus och hög kontrast. Videoupplösningen på 4K innebär att det finns stor kapacitet till digital inzoomning. Även vid maximal 8x zoom klarar kameran av att skapa en detaljrik bild. Så välj det bildutsnitt du vill visa och låt kameran göra resten.

Garanterat trasselfritt
Den genialiska Konftel OCC-hubben ger One Cable Connection till konferenskamera, högtalartelefon och bildskärm. Det innebär i praktiken att C2070 fullt ut stödjer BYOC, att användaren kan ta med sig samarbetstjänsten på valfri laptop med USB till mötesrummet.

Hör skillnaden
Fyra digitala mikrofoner med beamforming ger en mer fokuserad ljudupplevelse med mindre störande bakgrundsljud. Konftel 70 skapar balanserade, naturliga och verklighetstrogna samtal tack vare reducering av bakgrundsljud och ekosläckning, något som ingår i Konftels hyllade OmniSound-teknik. Hör bra och låt dig höras med kristallklart detaljrikt ljud.

Ta med dig mötet
Det spelar ingen roll vilken app eller molntjänst du föredrar som samarbetsverktyg, videokitet Konftel C2070 fixar upplevelsen i dina huddle rooms till små och medelstora konferensrum. Ta med dig mötet på valfri laptop med USB-port, plugga in och kör igång. Vi kallar det BYOM – Bring Your Own Meeting.

En bredare bild
Konftel Cam20 är optimerad för situationer där konferenskameran behöver placeras nära bordet, men är lika hemmastadd i medelstora mötesrum. Bildvinkeln på 123 grader innebär att alla deltagare kan sitta i en bekväm ställning och ändå rymmas i videobilden. Samtidigt skapar kameran en realistisk bild utan förvrängning. Konferenskameran går snabbt och enkelt att montera i mötesrummet. Använd den vinklingsbara klämman för att fästa den på bildskärmen eller skruva fast den på ett stativ i perfekt läge.

Egenskaper:
- Rumstyp: huddle till medium
- Konftel Cam20: webbkamera för företag
- Konftel 70: Professionell högtalartelefon
- Konftel OCC Hub - One Cable Connection Hub
- 4K Ultra HD
- 123° bildvinkel
- Multi-anslutning: USB / HDMI / Bluetooth med HD
- OmniSound med verklighetstroget ljud

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide uppstart videomöte
Hämta installationsguide till Konftel Cam20
Hämta snabbstartguide till Konftel Cam20
Hämta produktblad till Konftel Cam20
Hämta manual till Konftel Cam20
Hämta Konftel produktguide video
Hämta produktguide kameror
Hämta Konftel produktguide audio