Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel Cam10 möteskamera
Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera Konftel Cam10 möteskamera

Konftel Cam10 möteskamera

  • 995 kr

  • 796 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO931101001
  • Konftel artikelnr: 931101001
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel Cam10 möteskamera

Konftel Cam10 är en webbkamera i affärsklass för skrivbordsanvändare som kräver professionell kvalitet på sina personliga videomöten. Skapa en förbättrad bild- och ljudupplevelse med en 90 grader bred bildvinkel, HD-video, dubbla mikrofoner och enkel installation. Den portabla Konftel Cam10 är ett perfekt tillbehör både hemma och på det traditionella kontoret, eller var än du arbetar ifrån.

Imponera med tydlighet
Visa upp dig i naturlig högupplöst 1080p-video. Konftel Cam10 har innovativ brusreduceringsteknik, goda egenskaper i svagt ljus och snabbt autofokus. Den generösa och naturliga bildvinkeln hjälper också till att fånga innehåll, till exempel en whiteboard, med slående tydlighet.

Dina möten, på ditt sätt
Oavsett vilka appar eller molntjänster du föredrar så passar Konftel Cam10 perfekt för dina samarbetsbehov. Anslut bara USB-kabeln till din laptop eller stationära dator och sätt igång. Om din samarbetsapp stöder kamerastyrning (UVC-standarden) kan du enkelt justera den digitala zoomen för perfekt bildutsnitt.

Skydda din integritet
Med Konftel Cam10 har du enkelt kontroll på din integritet. En mekanisk slutare fungerar som linsskydd och är alltid inom räckhåll.

Naturlig visning
Konftel Cam10 är idealisk för användare med en eller flera externa bildskärmar. Placerad i optimalt läge ovanpå huvudskärmen förmedlar den en verklighetstrogen tittarupplevelse. Den gör att du kan skapa ögonkontakt i stället för att bara visa huvudprofilen, något som förbättrar interaktionen. Konftel Cam10 har ett dämpat standardfäste för enkel och stabil montering, med kan även monteras på stativ för alternativa kameraplaceringar.

Ta kontroll med kameraappen
För att använda den digitala zoomfunktionen hos Konftel Cam10, hämta den enkla datorappen Konftel Camera Control. Både före och under videomöten kan du zooma in/ut och flytta bildutsnittet uppåt/neråt och höger/vänster (ePTZ). Även om appen är enkel och lätt att använda har den en hel uppsättning avancerade inställningar för anpassning av bildkaraktär och kamerafunktioner. Konftel Camera Control-appen stödjer både Windows och Mac.

Komplettera med en högtalartelefon
Med Konftel Cam10 har du enkelt kontroll på din integritet. En mekanisk slutare fungerar som linsskydd och är alltid inom räckhåll.

Kliv upp till nästa nivå
Den professionella USB-webbkameran är konstruerad för dagens hybridarbetsplatser, där fler och fler affärskritiska möten äger rum online. Konftel Cam10 kombinerar avancerad teknik med hög prestanda och kompakt design. Den är personlig, produktiv och perfekt för flexiblare arbetssätt.

Egenskaper:
- Rumstyp: personlig till huddle
- Liten och portabel
- OmniSound® med HD-ljud
- LCD-skärm

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide
Hämta Konftel produktguide kameror