Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
RollerMouse Red Plus trådbundet och Balance Keyboard trådbundet
RollerMouse Red Plus trådbundet och Balance Keyboard trådbundet RollerMouse Red Plus trådbundet och Balance Keyboard trådbundet RollerMouse Red Plus trådbundet och Balance Keyboard trådbundet RollerMouse Red Plus trådbundet och Balance Keyboard trådbundet RollerMouse Red Plus trådbundet och Balance Keyboard trådbundet RollerMouse Red Plus trådbundet och Balance Keyboard trådbundet

RollerMouse Red Plus trådbundet och Balance Keyboard trådbundet

  • 5 685 kr

  • 4 548 kr exkl moms
  • Artikelnr: CDRM-RED PLUS WIRED-B
  • Contour Design artikelnr: RM-RED PLUS WIRED-B
  • Finns i lager
  • Fri frakt
RollerMouse Red Plus och Balance Keyboard
 
Balance Keyboard:
 
Den perfekta kombinationen.
Tangentbordet Balance Keyboard är skapat för dig och ditt sätt att arbeta. Det är särskilt utformat för att passa med RollerMouse Red, Red Plus och Free2 och för att dina händer ska hamna i perfekt position för bekvämt och effektivt arbete. När du använder Balance Keyboard tillsammans med RollerMouse har du allt arbete på nära hand.
 
Komfort i fokus. 
Tangentbordet är gjort för att användas med de nyare versionerna inom det prisbelönade RollerMouse-sortimentet och ger dig en mer avslappnad ställning samtidigt som du får ut mesta möjliga av tangentbord och mus. Händerna ligger inom bra räckhåll för rullstav och tangenterna på tangentbordet, och med de justerbara benen och lutningsalternativen på Balance Keyboard kan du enkelt ställa in vilken vinkel du önskar.
 
Fler funktioner nära till hands. 
Med medietangenterna har du direkt tillgång till smarta funktioner, och du kan enkelt programmera om dem om du vill. På tangentbordet finns även de vanliga funktionstangenterna (F1-F12) som kan användas efter ett enkelt tryck på tangenten som låser Fn-funktionen.
 
Trådlöst och fritt. 
Det är dags att kapa sladden. Balance Keyboard är trådlöst och strömförsörjs genom två AAA-batterier. Du kopplar till PC eller Mac via den tillhörande trådlösa USB-mottagaren, som hålls säkert på plats magnetiskt i batterifacket när den inte används.
 
 
RollerMouse Red plus:
 
Djupare handledsstöd för ännu mer komfort.
Med sin eleganta design och hållbara konstruktion är RollerMouse Red Plus ett självklart inslag på ditt skrivbord. Den ergonomiska utformningen hjälper dig att hålla effektiviteten på topp, genom att du slipper de påfrestningar som uppstår när man använder en traditionell datormus.
 
RollerMouse Red Plus har ett djupt, mjukt vadderat handledsstöd som gör den mycket bekväm att använda. Rullstavens känslighet justerar du enkelt enligt hur just du trivs bäst med att arbeta. Rullstavens halkfria yta gör att du rör dig runt på skärmen med hög precision och utan att behöva utöva något tryck.
 
Rulllstavens läge rakt framför dig gör att du manövrerar den lika lätt med båda händerna – perfekt när du använder det numeriska tangentbordet eller om du är vänsterhänt. Rollermouse Red Plus har också ett scrollhjul och separata kopiera- och klistra in-knappar som underlättar vid monotona arbetsmoment.
 
Klar att användas.
Rollermouse Red Plus kan användas med både Microsofts och Apples operativsystem. Anslut bara enheten till en ledig USB-port och sätt igång. Balance Keyboard från Contour Design  är den perfekta parhästen till RollerMouse Red Plus, men den kommer att fungera lika bra med det tangentbord du redan har.
 

 Hämta produktblad
 Hämta manual