Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
RollerMouse Pro Regular trådbunden mörkgrå
RollerMouse Pro Regular trådbunden mörkgrå RollerMouse Pro Regular trådbunden mörkgrå RollerMouse Pro Regular trådbunden mörkgrå RollerMouse Pro Regular trådbunden mörkgrå

RollerMouse Pro Regular trådbunden mörkgrå

  • 4 425 kr

  • 3 540 kr exkl moms
  • Artikelnr: CD601302
  • Contour Design artikelnr: 601302
  • Beställningsvara
  • Fri frakt
RollerMouse Pro Regular trådbunden mörkgrå
 
Kombinerad design och funktionalitet för bättre ergonomi - Välj en proaktiv inställning till din hälsa på jobbet med en centrerad mus som gör att du kan utföra ditt skrivbordsarbete bekvämt och ergonomiskt. Med RollerMouse Pro kontrollerar du allt: markörnavigering, programmerbara knappar och ett stort rullningshjul finns centralt placerade framför dig.

Vi har byggt det så här för att förhindra att du räcker, vrider och anstränger din kropp. Det är sömlöst att anpassa den för att matcha dina personliga preferenser med hjälp av de magnetiska handledsstöden som finns i olika storlekar och material. RollerMouse Pro är designad och utvecklad i Skandinavien i samarbete med ergonomiska experter. Du kan se de nordiska egenskaperna i den minimalistiska designen som förenar funktionalitet med estetik.

Två händer är bättre än en - använd såväl din högra som din vänstra hand för att styra pekaren, medan du kontrollerar den klickbara rullstången med en lätt touch. Enkelt uttryckt har du alla funktioner inom nära räckhåll.

Individuella behov, individuella lösningar - Anpassa din Rollermouse Pro utifrån dina personliga preferenser med de unika magnetiska handledsstöden, så att du enkelt kan växla mellan olika modeller utan att använda några verktyg. Vårt breda urval av handledsstöd är utformat för att stödja dina fysiska behov och stilistiska önskemål. Det är enkelt att ändra klickljud, markörhastighet och klickmotstånd. Hitta det som fungerar bäst för dig.

RollerMouse Pro passar såväl fullstora som kompakta tangentbord. Du kan använda flera skärmar och anpassa de programmerbara knapparna efter dina favoritgenvägar.
 

 Hämta produktblad
 Hämta manual

Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 38,2 cm x 14,9 cm x 2,3 cm