Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
RollerMouse Pro3 Plus

RollerMouse Pro3 Plus

  • 3 449 kr

  • 2 759 kr exkl moms
  • Artikelnr: CDRM-PRO3 PLUS
  • Contour Design artikelnr: RM-PRO3 PLUS
  • Finns i lager
  • Fri frakt
RollerMouse Pro3 Plus black
 
Uppdaterad trotjänare med fler funktioner!
Den användarvänliga datormusen finns nu i en modernare tappning. Du kan jobba effektivt och bekvämt med hög precision utan att bli trött eftersom RollerMouse Pro3 följer dina naturliga arm- och handrörelser.
 
RollerMouse Pro 3 Plus har utvecklats för arbetsuppgifter som kräver många repetitiva rörelser. Pro3 är ett bra val för yrkesarbetande och andra som använder musen mycket varje dag. Eftersom Pro3 placeras framför tangentbordet behöver du inte sträcka dig efter musen, vilket minskar belastningen på nacke  och fingrar.
 
RollerMouse bredd gör den speciellt lämpad för standard-­ eller fullstora tangentbord, som också är bekväma att skriva på. Med RollerMouse Pro3 kan du jobba snabbare och bekvämare
 
Bekväm arbetsställning
Förebygg och lindra belastningsskador som kan orsakas av felaktiga arbetspositioner framför datorn. Med en naturlig sittställning, där du vilar händerna framför kroppen, reducerar du påfrestningar hela vägen från fingrarna till nacke och axlar. Den minskade ansträngningen gör att du kan ta kontroll över arbetsdagen med ett helt nytt fokus och arbeta bekvämt och effektivt.
 
Beprövat stöd
Nu kan du sitta längre stunder vid datorn utan att få ont i nacke, axlar och rygg. Denna ergonomiskt anpassade datormus är väl beprövad och passar dig som arbetar med ett tangentbord i fullstorlek eller föredrar en delvis täckt rullstav. Det smala handledsstödet fungerar utmärkt både vid mindre arbetsplatser och i kombination med ett separat underarmsstöd.
 
Små detaljer – stor skillnad
Öka ditt arbetsflöde utan att jobba mer! Med smarta funktioner som copy/paste och dubbelklick lätt åtkomliga kan du jobba snabbt med små rörelser. Utgå från dina behov och justera klickmotstånd och markörhastighet. Rullstavens strategiska placering gör det lätt för dig att peka och klicka. Snart arbetar du fortare, skönare och smidigare än någonsin förut!
 

 Hämta produktblad
 Hämta manual

Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 51.4 cm x 15 cm x 2.7 cm
Vikt 950 gram