Kategorier
Kategorier

RollerMouse Classic2 svart

RollerMouse Classic2 svart
3 395 kr 2 716 kr (exkl. moms)
Artikelnummer: RM-CLS2-BLK
Produkten har utgått
Fri frakt (se våra fraktalternativ)
Antal:
 
RollerMouse Classic2 svart RollerMouse Classic2 svart
RollerMouse Classic2 svart
 
Classic2 är en uppdaterad version av den ursprungliga RollerMouse från 2001. Det är en ergonomiskt bra, enkel lösning för de flesta kontorsarbetsplatserna. Du arbetar i en avslappnad ställning med händerna framför dig.
 
RollerMouse har i dag över 250 000 nöjda användare i hela Norden. Tanken bakom RollerMouse är lika enkel som att använda den. Precis nedanför tangentbordet hittar du pekdonet – rullstaven – som du kan sköta med ett eller flera fingrar. Här finns också fem programmerbara knappar och ett scrollhjul med klickfunktion. Det innebär att du inte behöver byta ställning vare sig för att peka eller för att klicka. Slutligen ger de mjuka handledsstöden ett bra stöd för handlederna, vilket medför att du slappnar av mer i armar och axlar.
 
RollerMouse installeras utan drivrutiner på både PC och Mac, och du kan välja mellan svart eller vit färg. 
 
Varken griprörelse eller kraft behövs.
Den gummiklädda rullstaven ger dig fullständig kontroll över markören, med mycket liten ansträngning. Det gör att du slappnar av i fingrar, händer och armar. Den låga friktionen och kullagret med teflonbeläggning hos Classic2 ger överlag jämnare markörrörelser och en smidigare känsla.
 
Arbeta i din egen takt.
RollerMouse Classic2 låter dig välja mellan två lägen. När du arbetar i Classic Mouse-läge, vilket är standardinställningen, kan du välja mellan 500 eller 875 dpi som markörhastighet. När du arbetar i standard-musläget, ställs markörens hastighet på 875 dpi.
 
Stabilt och stadigt.
De gummiöverdragna tangentbordsstöden håller tangentbordet i ett fast läge. Ju  stadigare Roller Classic2 ligger på bord eller skrivbord, desto lättare blir det för dig att hitta rätt knappar och behålla din arbetsställning.
 

 Hämta produktblad
 Hämta manual

Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 9 x 51 x 3.2 cm
Vikt 840 gram
Ditt namn:


Din e-postadress:


Din väns e-postadress:


Ange koden i rutan nedan:
Ditt namn:


Din e-postadress:


Din fråga:


Funktionen är för närvarande ur funktion. Vänligen kontakta oss på telefon 0303-24 41 42 eller info@dikteringsbutiken.se, så hjälper vi dig. Vi besvarar alla mailfrågor inom 48 timmar, men oftast betydligt snabbare. Vårt mål är att ge dig ett svar inom fyra timmar (på vardagar).