Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Plantronics HW545 USB Encore Pro headset

Plantronics HW545 USB Encore Pro headset

  • 2 865 kr

  • 2 292 kr exkl moms
  • Artikelnr: PL203474-01
  • Poly artikelnr: 203474-01
  • Beställningsvara
  • Fri frakt

Plantronics HW545 USB Encore Pro headset

Förutom den tillförlitlighet, tålighet och bekvämlighet som EncorePro-serien är känd för, har dessa headset även inbyggd samtalskontroll. EncorePro 500 USB-serien är redo att ta varje samtal eftersom varje samtal räknas. Encore Pro 545 USB är ett professionellt lättviktsheadset med direktanslutning till datorn. Detta headset är gjort för den samtalsintensiva medarbetaren.
 
Skärpa. Bekvämlighet. Kontroll.
EncorePro 500 USB-serien är en fullständigt integrerad och smidig ljudlösning. Med inbyggd samtalskontroll, avancerad ljudbearbetning och en mikrofon med förbättrad bullerdämpning kan användarna fokusera på varje samtal. Resultatet? En upplevelse som får alla samtal att låta naturliga så att användaren kan fokusera på själva samtalet.
 
Olika stilar. Samma prestanda.
EncorePro 500 USB-serien har modeller med både huvudbåge och öronbygel som har tagits fram för att uppfylla kraven hos moderna kundtjänstcenter och kontor. Med justerbar passform och flexibel bom kan du ställa in mikrofonen exakt och smidigt och säkerställa att användarna håller sig engagerade hela dagen.
 
Plantronics DA-90 USB-adapter med inline kontroll
 
Intelligent design
När du använder softphone kan Plantronics DA-90 USB ljudprocessor leverera en mer komplett ljudupplevelse genom att ge en bra bakgrund för varje samtal. DA-serien erbjuder exceptionell kvalitet och kontroll och hjälper till att uppfylla hälso- och arbetsspecifikationer med så kallad Soundguard digital teknik som övervakar och styr daglig individuell bullerexponering och eliminerar plötsliga höga ljud som kan orsaka användaren obehag. Med Plantronics kan du kommunicera med intelligens och aktivera nya upplevelser för dig och dina kunder.
 
- Anslutning: Direktanslutning med DA-90 USB-adapter med inline kontroll.
- Enkel hantering: Svarsknapp, volym och sekretess direkt på sladden.
- Mikrofon: Medel/hög bullerdämpning.
- Komfort: Otroligt lätt headset med mjuka öronkuddar i skumgummi.
- SoundGuard: Avancerat ljudskydd för att skydda användarens hörsel.