Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Philips ACC6000 SpeechOne statuslampa och dockningsstation
Philips ACC6000 SpeechOne statuslampa och dockningsstation Philips ACC6000 SpeechOne statuslampa och dockningsstation Philips ACC6000 SpeechOne statuslampa och dockningsstation Philips ACC6000 SpeechOne statuslampa och dockningsstation Philips ACC6000 SpeechOne statuslampa och dockningsstation Philips ACC6000 SpeechOne statuslampa och dockningsstation Philips ACC6000 SpeechOne statuslampa och dockningsstation

Philips ACC6000 SpeechOne statuslampa och dockningsstation

 • 2 495 kr

 • 1 996 kr exkl moms
 • Artikelnr: PHACC6000
 • Philips artikelnr: ACC6000
 • Finns i lager
 • Fri frakt

Philips ACC6000 SpeechOne statuslampa och dockningsstation

Bli mer produktiv genom att påskynda ditt arbetsflöde

Den stabila och innovativa Philips SpeechOne-dockningsstationen ger trådlös laddning och enkel ihopkoppling med SpeechOne Wireless Headset. Den magnetiska mekanismen gör det otroligt enkelt att docka enheten. Sätt helt enkelt på headsetet för en problemfri och pålitlig laddning. Statuslampan minskar avbrott och ökar produktiviteten. Dra nytta av ett smidigare och enklare arbetsflöde som sparar tid och gör att du kan bli mer effektiv.

- Trådlös laddning för extra bekvämlighet
- Enkel ihopkoppling med ett Philips SpeechOne trådlöst headset för flexibel användning över flera arbetsstationer
- Statuslampa för att minska avbrott och öka produktiviteten
- Valfri fotkontroll för handsfree diktering

 • Enkel ihopkoppling

  Enkel ihopkoppling med ett Philips SpeechOne Wireless Headset för flexibel användning över flera arbetsstationer. Placera bara din Philips SpeechOne i stationen så kommer den att paras ihop inom ett ögonblick och är redo att användas. Detta gör att du kan vara mer flexibel och enkelt arbeta med olika dockningsstationer på olika platser.
 • Trådlös laddning för extra bekvämlighet

  Batteriet i SpeechOne-headsetet kan laddas enkelt och trådlöst upp till 80 % på bara en timme. Den magnetiska mekanismen gör det otroligt enkelt att docka enheten. Sätt helt enkelt på headsetet för en problemfri och pålitlig laddning. 
   
 • Statuslampa för att minska avbrott och öka produktiviteten

  Återta kontrollen över din tillgänglighet genom att tydligt ange för kollegor om du är "tillgänglig" eller "upptagen". Tack vare det flexibla, roterande magnetiska monteringssystemet på Status Light kan du enkelt fästa den på olika ytor. Lampan blir automatiskt röd när du använder headsetet för att spela in eller delta i ett samtal. Du kan alltid ändra din status med knappen på dockningsstationen.
 • Full kontroll över dina diktat och Skype-samtal för ökad effektivitet

  De dedikerade knapparna på dockningsstationen låter dig styra dina diktat utan att behöva röra ditt headset. Lysdioderna indikerar tydligt status för inspelningen och batteristatus. Du kan också ta emot eller avvisa inkommande Skype Business-samtal.
   
 • Kensington säkerhetsöppning för stöldskydd

  Använd Kensingtons låsutrustning för att säkra dockningsstationen på ett skrivbord eller annan yta och skydda den mot stöld.
 • Valfri fotkontroll för handsfree diktering

  En valfri fotkontroll (ACC2300-serien) kan anslutas direkt till dockningsstationen och användas för bekväm handsfree-inspelningskontroll. 
   
Driftsförhållanden
Luftfuktighet 10 - 90%
Temperatur 5° - 45 °C
Anslutningar
Dockningsstation Fjärrkontroll: mini-DIN (6 pins)
Anslutning för dockningsstation Dator: micro-USB type B (kompatibel med USB 3.0). Laddkabel: micro-USB type B. Fotkontroll: USB type A. Statuslampa: mini-DIN (4 pins).
Miljötekniska data
Uppfyller 2011/65/EU (RoHS) Ja
Blyfria lödningar Ja
Kompabilitet
Kompatibel med Philips SpeechOne headset och SpeechMike Premium Air ACC4100.