Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel 800 konferenstelefon
Konftel 800 konferenstelefon Konftel 800 konferenstelefon Konftel 800 konferenstelefon Konftel 800 konferenstelefon Konftel 800 konferenstelefon Konftel 800 konferenstelefon Konftel 800 konferenstelefon Konftel 800 konferenstelefon

Konftel 800 konferenstelefon

  • 10 390 kr

  • 8 312 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO910101088
  • Konftel artikelnr: 910101088
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel 800 konferenstelefon

Hybrid-konferenstelefon med intuitivt gränssnitt. Ljudtekniken OmniSound skapar en naturlig närhet i dialogen. Kan enkelt kopplas i daisy-chain med tre enheter. Passar allt från mindre till riktigt stora mötesrum. Konftel 800 gör alla typer av distansmöten till ett rent nöje.

Plattform för hybridkonferenser
Konftel 800 ger enastående flexibilitet och är en kraftfull konferensljudenhet för dagens alla kommunikations- och samarbetstjänster: i molnet, lokalt på plats eller i hybridmiljöer. Den ansluts via SIP, USB och Bluetooth. Plattformen öppnar för BYOD och webb- och videomöten där du även kan bjuda in deltagare via vanliga telefonsamtal. Vi kallar det för hybridkonferenser.

OmniSound med kraft och klarhet
Konftels förfinade ljudplattform OmniSound arbetar aktivt för att dialogen ska flyta i mötet. I Konftel 800 blir resultatet ett särskilt kraftfullt och klart ljud, som gör att deltagarna kan slappna av i vetskapen att de både hör bra och blir hörda. Det skapar en naturlig känsla av närhet.

Bäst i klassen
Den ansedda analytikerfirman Frost & Sullivan har uppmärksammat Konftel 800 med en Product Leadership Award. De pekar särskilt på hur konferenstelefonen enkelt ger riktigt bra ljud i videolösningar för medelstora och stora mötesrum. “Konftel 800 är ett tryggt och framtidssäkert val av ljudenhet”, konstaterar Frost & Sullivan.

Prisbelönad produktdesign
Konftel 800 fick utmärkelsen Red Dot Award 2019 – Winner. Uttalande från juryn: ”Konferenstelefonen Konftel 800 utmärker sig för sin tydliga tillämpning av former och intuitiv användbarhet.” Red Dot-juryn konstaterar även att kombinationen av rena linjer och en tygklädd topp ger Konftel 800 ett utseende som både kommunicerar en familjär känsla och effektivitet.

Erkännande från UC industry: Konftel 800 mottog utmärkelsen för Unified Communications Product of the Year 2019 från TMC och Internet Telephony Magazine.

2 x UI: tar bort all stress
Det finns två fantastiskt enkla sätt att interagera med Konftel 800. Den inbyggda pekskärmen presenterar tillgängliga funktioner med tydliga ikoner, kompletterad av separata knappar för volym och sekretess. Konferenstelefonen kan också hanteras via mobilappen Konftel Unite, som stöder one touch conferencing och att ringa personliga kontakter. De lättanvända gränssnitten eliminerar all stress från att starta och hantera konferenssamtalen.

Utöka med extra tillbehör - Konftel Smart Microphone
Med Konftel Smart Microphone kan du utöka upptagningsområdet för att täcka större konferenser. Anslut en eller två extramikrofoner beroende på rumsstorlek. Konftel Smart Microphone har inbyggd dämpning av eko och bakgrundsbrus genom OmniSound. Via kaskadfunktionen utökas ljuddistributionen och upptagningsområdet för maximal täckning. Du får riktigt fylligt ljud även i stora rum med fler än 20 personer. Upp till tre Konftel 800-enheter kan kopplas ihop i en daisy-chain med kabel, helt utan krångel och komplexitet.

Smidigt för IT-administratören
Konfigurering och uppdatering av IP-enheter kan vara tidsödande och resurskrävande. Konftel erbjuder därför flera alternativ för enkel enhetshantering och auto-provisionering som stöds av Konftel 800, inklusive Konftel Zero Touch Installation. Det gör IT-administratörens arbete så mycket smidigare och som tjänsteleverantör kan du förse kunderna med telefoner som bara är att packa upp och koppla in.

Zero Touch Installation är ett tillägg till den auto-provisionering som stöds i Konftel 800. I grunden handlar det om att ip-konferenstelefoner kan konfigureras på distans via en datafil med inställningar. Enheterna hämtar den på en provisioneringsserver, ibland även kallad device management server. Funktionen används även för att uppgradera telefonernas mjukvara centralt.

Om du vill uppgradera till videomöte
Utrusta dina mötesrum för videokonferenser; plattformsoberoende och med stöd för Bring Your Own Meeting. Konftel C50800 Hybrid är ett premium-kit för videosamarbete som inkluderar Konftel 800, Konftel Cam50 för exceptionell videokvalitet och Konftel OCC Hub med stöd för One Cable Connection.

Egenskaper:
- Rumstyp: small till large
- OmniSound
- Daisy chain-koppling
- Inbyggd konferensbrygga för fem parter
- Multi-anslutning
- Stöd för Konftel Unite

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide
Hämta manual
Hämta 800 extra mikrofoner
Hämta Konftel produktguide video
Hämta Konftel produktguide audio
Hämta IP telefoni manual
Hämta info Konftel Unite