Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Speak2 55 UC konferenshögtalare
Jabra Speak2 55 UC konferenshögtalare Jabra Speak2 55 UC konferenshögtalare Jabra Speak2 55 UC konferenshögtalare Jabra Speak2 55 UC konferenshögtalare Jabra Speak2 55 UC konferenshögtalare Jabra Speak2 55 UC konferenshögtalare

Jabra Speak2 55 UC konferenshögtalare

  • 1 540 kr

  • 1 232 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA2755-209
  • Jabra artikelnr: 2755-209
  • Finns i lager
  • Fri frakt
Jabra Speak2 55 UC konferenshögtalare

Full duplex-ljud
Speak2-serien är vår första som är utformad med avancerad full duplex-ljud, vilket bevarar den naturliga rytmiken i riktiga ansikte-mot-ansikte-interaktioner genom att låta alla tala och bli hörda samtidigt. Det innebär mer naturliga samtal och mindre stakigt, hackigt ljud. Bra ljud fungerar åt båda hållen.

Mikrofonteknik
Röster är viktiga i möten, bakgrundsljud, inte så mycket. Därför har Speak2 55 fyra toppmoderna mikrofoner med strålningsmönsterteknik (fler än någonsin tidigare) med avancerad brusreduceringsteknik. De uppfattar ljud från alla riktningar och filtrerar skickligt bort bakgrundsljud. Så du missar aldrig ett ord.

Röstnivån normalisering
Människor är som mest briljanta när de kan vara sig själva. Speak2 55 använder vår banbrytande teknik för normalisering av röstnivåer för att automatiskt jämna ut alla röster till samma volymnivå, så människor kan tala på det sätt som kommer naturligt för dem. Ingen anledning att justera volymkontrollen.

Utmärkt ljudkvalitet
Vår fullspektrumhögtalare med 50 mm med ljud över ett brett frekvensområde fångar och levererar ljud över ett brett frekvensområde så att du kan njuta av kraftfullt ljud var du än arbetar bäst, oavsett om det är på kontoret, hemma eller någon annanstans. Satsa stort och känn dig som hemma.

Certifieringar
Speak2 55 är certifierad för alla ledande virtuella mötesplattformar, vilket innebär att den optimerar hela upplevelsen och levererar professionell samtalshög kvalitet varje gång. Så oavsett om du föredrar Microsoft Teams, Google Meet, Zoom eller en annan plattform kan du förlita dig på sömlös anslutning och pålitliga, briljanta möten. Redan från början.

Design
Vi har gett den ikoniska och mycket älskade "puck"-formen en uppfräschning med snygga nya detaljer och ett premiumtygöverdrag. Och den är tillräckligt liten och tålig för att slänga ner i en väska så att du kan ta med den vart du än går. Ser bra ut och presterar ännu bättre.

Hållbarhet
Hybridarbete kan ta dig och din högtalartelefon till ovanliga platser, så vi har gett den en hybriduppfräschning. IP64-klassad* skydd mot damm och vatten samt en smart skyddande påse gör att du kan använda den överallt utan att oroa dig. Även om din hybridvecka tar dig till olika platser varje dag.

Användarvänlighet och batteri
Bara anslut och spela och du är igång snabbare än du kan säga "kan du bara upprepa det?". Och för er som gillar val har vi alternativ. Använd USB-kabeln för en direktanslutning eller gå trådlöst med upp till 12 timmars batteritid. Klar... färdig... gå.

Framtidsbeständig
Medan hälften av teamet använder USB C och den andra hälften fortfarande använder USB A är jakten på teknik som passar alla en verklig utmaning. Slipp letandet efter adaptrar med Speak2 55. Eftersom den är den första i sin klass att ha båda kontakterna på samma kabel (precis som resten av Speak2) fungerar den för alla, nu och i framtiden. Du kan hålla den i toppskick med regelbundna firmware-uppdateringar på Jabra Xpress och Direct-programvaran också. I morgon är vi redo för dig.

Hållbarhet
Vi tänker noga på hållbarhet i varje skede av produktutvecklingen. Chassit på Speak2 55 är tillverkat av över 50 % hållbara material**, och har ett antal inbyggda delar som kan repareras eller bytas ut. Bättre hållbarhet = längre livslängd för högtalaren = utmärkta samtal för dig och ditt team i åren som kommer.