Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel Ego högtalartelefon
Konftel Ego högtalartelefon Konftel Ego högtalartelefon Konftel Ego högtalartelefon Konftel Ego högtalartelefon Konftel Ego högtalartelefon Konftel Ego högtalartelefon Konftel Ego högtalartelefon Konftel Ego högtalartelefon Konftel Ego högtalartelefon Konftel Ego högtalartelefon Konftel Ego högtalartelefon

Konftel Ego högtalartelefon

  • 1 395 kr

  • 1 116 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO910101081
  • Konftel artikelnr: 910101081
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel Ego högtalartelefon

Konftel Ego är en personlig högtalartelefon. Den är liten och portabel och ryms enkelt i din väska vart än du ska. Sin storlek till trots levererar Konftel Ego en kristallklar ljudupplevelse, allt tack vare vår unika ljudteknik OmniSound.

Perfekt till dina mötesverktyg
Högtalartelefonen fungerar perfekt med Microsoft Teams, Cisco Webex, Zoom, Avaya IX Workplace och andra samarbetsverktyg. Den ansluts enkelt till en dator via USB, eller till en läsplatta eller smartphone via Bluetooth. Efter mötet kan du fylla rummet med din favoritmusik.

Rätt plats för stunden
Konftel Ego passar perfekt när du och ett par kollegor vill genomföra ett möte i något av era mindre mötesrum. Eller kanske i ett hotellrum om du är på resande fot. Om du sitter själv är Konftel Ego ett bra alternativ till headset.

Lätt att använda
En snygg och tydlig LCD-skärm gör det enkelt att se vilken funktion som är aktiv. Det visas även av LED- lamporna som lyser ner på underlaget i olika färger. Kort sagt, Konftel Ego ger dig full kontroll utan att du behöver anstränga dig.

En smidig videolösning
Letar du egentligen efter en paketlösning för de små mötesrummen? I collaboration-kitet Konftel C20Ego får Konftel Ego sällskap av Konftel Cam20 med 4K Ultra HD och knivskarp bild. Konftel OCC Hub knyter ihop paketet, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in konferenskameran, ljudenheten och rummets skärm till collaboration-appen i laptopen. Det är bekvämlighet i en box.

Interoperabilitet
Konftel Ego ansluts till en dator via USB, eller till en läsplatta eller smartphone via Bluetooth.

Egenskaper:
- Rumstyp: personlig till huddle
- Liten och portabel
- OmniSound® med HD-ljud
- LCD-skärm

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide
Hämta manual
Hämta Konftel produktguide
Hämta uppgradera till videomöte