Fri frakt
Snabba leveranser
22 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
22 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel CC200 möteskamera
Konftel CC200 möteskamera Konftel CC200 möteskamera Konftel CC200 möteskamera Konftel CC200 möteskamera Konftel CC200 möteskamera Konftel CC200 möteskamera

Konftel CC200 möteskamera

  • 8 995 kr

  • 7 196 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO931501001
  • Konftel artikelnr: 931501001
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel CC200 möteskamera

Ett helt videosystem i en kompakt collaboration-kamera. Med Konftel CC200 kan du förbereda dina fokus- och små mötesrum för videokonferens på några minuter. Rent, snyggt och utan att det behövs en dator.

En pålitlig lösning
Pålitlighet, säkerhet och enkel användning är de prioriteringar som styr mest i valet av lösning för videokonferens. Med allt i ett-kameran Konftel CC200 minimeras risken för störningsmoment och den inbyggda säkerheten lever upp till storföretagens krav. Den här renodlingen skapar också en ovanligt smidig upplevelse för användaren.

Visa din bästa sida
Konftel CC200 har de kvaliteter som behövs för ett produktivt videomöte: 4K-kamera och en videoupplösning på 1080p@30, fyra inbyggda mikrofoner och ljudoptimering med vår egen OmniSound-teknik.

Ta vara på utrymmet
Videomöten är inte längre en exklusiv funktion i traditionella konferensrum. Tack vare kompakt design och enklast tänkbara montering, kan Konftel CC200 snabbt och kostnadseffektivt göra alla fokusrum eller små utrymmen med bildskärm till en plats för videokonferens.

Öppen för världen
Konftel CC200 stödjer SIP/H.323 och fungerar därmed tillsammans med alla standardbaserade videosystem och videokonferenstjänster, vilket verifieras i tester. Collaboration-kameran kan dessutom öppnas för installation av Android-appar, både för populära mötestjänster och nischade funktioner.

Optimera produktiviteten
Bland många smarta funktioner finns inspelning av allt du ser och hör i videokonferensen, antingen till ett USB-minne eller en nätverksenhet. En annan är whiteboarding, till exempel från Android-versionen av PowerPoint. Det fungerar tack vare att Konftel CC200 stödjer dubbla kanaler, en för video och en för innehåll.

Kolla även in paketet Konftel C20Ego
Letar du egentligen efter en paketlösning för de små mötesrummen? I collaboration-kitet Konftel C20Ego får Konftel Cam20 sällskap av den briljanta högtalartelefonen Konftel Ego med OmniSound-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop paketet, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in konferenskameran, ljudenheten och rummets skärm till webbmötet i laptopen.

Egenskaper:
- Video i full HD 1080p
- 102° bildvinkel
- HDMI, Bluetooth, NFC för enkel ihopkoppling, USB
- Fri uppdatering av mjukvara

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide
Hämta manual
Hämta uppgradera till videomöte
Hämta Konftel produktguide audio
Hämta Konftel produktguide video