Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel Cam20 möteskamera
Konftel Cam20 möteskamera Konftel Cam20 möteskamera Konftel Cam20 möteskamera Konftel Cam20 möteskamera Konftel Cam20 möteskamera Konftel Cam20 möteskamera Konftel Cam20 möteskamera

Konftel Cam20 möteskamera

  • 3 249 kr

  • 2 599 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO931201001
  • Konftel artikelnr: 931201001
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel Cam20 möteskamera

Konftel Cam20 är konferenskameran som tar video i 4K Ultra HD till små och medelstora mötesrum. Alla deltagare får plats och visas naturligt i den knivskarpa bilden. Konftel Cam20 är kort sagt ett givet komplement till din högtalartelefon, en perfekt huddle room-kamera.

Imponerande videokvalitet
Du kan alltid lita på att de andra deltagarna i videomötet får en tydlig och balanserad bild av dig och dina kollegor. Det gäller oavsett om du väljer att sända i 4K-upplösning eller i vanlig HD-kvalitet. WDR-tekniken gör att Konftel Cam20 justerar automatiskt för bra bild i olika ljusförhållanden. Även i krävande lägen som svagt ljus, direkt solljus och hög kontrast.

Optimal bildvinkel
Konftel Cam20 är optimerad för situationer där konferenskameran behöver placeras nära bordet, vilket är det normala i dagens många huddle rooms. Bildvinkeln på 123° gör att alla deltagare kan sitta i en bra ställning och ändå rymmas i videobilden. Samtidigt skapas en verklighetstrogen bild utan förvrängning.

Riktigt smidigt möte
Det spelar ingen roll vilken app eller molntjänst du föredrar, Konftel Cam20 fixar videobilden bara du kan ansluta via USB. Väl i mötet styr du kamerans digitala Pan Tilt Zoom via fjärrkontrollen med enkla snabblägen. 4K-upplösningen gör zoomen djup och skarp.

Snabbt på plats
Konferenskameran hittar enkelt och snabbt sin plats i mötesrummet. Använd den flexibla klämman för att hänga kameran på skärmen eller skruva pod-fästet på ett stativ som optimerar placeringen. Även upp och ner i skärmens nederkant, tack vare vertikal flip av bilden. Sedan är det Plug-N-Play via USB-anslutningen. Det behövs inga extra drivrutiner för den som har ett modernt operativsystem (från Windows 8) på datorn.

Kolla även in paketet Konftel C20Ego
Letar du egentligen efter en paketlösning för de små mötesrummen? I collaboration-kitet Konftel C20Ego får Konftel Cam20 sällskap av den briljanta högtalartelefonen Konftel Ego med OmniSound-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop paketet, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in konferenskameran, ljudenheten och rummets skärm till webbmötet i laptopen.

Egenskaper:
- 4K Ultra HD
- 123° bildvinkel
- USB för PC-baserad collaboration
- Fri uppdatering av mjukvara

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide
Hämta manual
Hämta uppgradera till videomöte
Hämta Konftel produktguide audio
Hämta Konftel produktguide video
Hämta Konftel produktguide kameror