Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel 300IPx konferenstelefon
Konftel 300IPx konferenstelefon Konftel 300IPx konferenstelefon Konftel 300IPx konferenstelefon

Konftel 300IPx konferenstelefon

  • 6 995 kr

  • 5 596 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO910101084
  • Konftel artikelnr: 910101084
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel 300IPx konferenstelefon

Konftel 300IPx tillsammans med Konftel Unite-appen ger en helt ny enkelhet till konferenssamtal. Den är direkt och bygger på vårt naturliga mobila beteende. Den nya generationens IP-konferenstelefon är – The Art of Easiness.

Du har kontrollen
Konftel 300IPx och Konftel Unite är en perfekt kombination. Använd mobilappen för att hantera konferenstelefonen utan ansträngning. Det räcker med ett klick för att starta eller komma in i mötet, vi kallar det One Touch Conferencing. Ring kontakter och grupper från din personliga kontaktbok och kontrollera telefonens funktioner under mötet.

Växer med uppgiften
Konftel 300IPx har allt du behöver för högklassiga och effektiva distansmöten. Den patenterade ljudtekniken OmniSound ger kristallklart och naturligt HD-ljud. Som IP-konferenstelefon passar Konftel 300IPx i allt från mindre mötesrum till stora auditorier, tack vare möjligheten att koppla in extra mikrofoner, högtalaranläggning och trådlöst headset.

Perfekt för samarbeten
USB-anslutningen gör Konftel 300IPx redo för alla de appar och tjänster vi använder för att kommunicera och samarbeta via datorer. Som Microsoft Teams, Skype, Cisco Webex, Zoom, Google Hangouts, Avaya IX Workplace och Unify Circuit. Kompromissa inte med ljudkvaliteten när teamsamarbetet går “live” in i ett webbmöte.

Enkelt för administratören
Konftel 300IPx kan konfigureras och uppgraderas via webbgränssnittet eller via företagets egen provisioneringsserver. Ett annat smidigt alternativ är Konftels webbtjänst Zero Touch Installation. Du kan även ladda ner ny mjukvara och uppgradera telefonen offline.

En smidig videolösning
Letar du egentligen efter en paketlösning för de medelstora och stora mötesrummen? I collaboration-kitet Konftel C50300IPx Hybrid får Konftel 300IPx sällskap av Konftel Cam50, en PTZ-konferenskamera med 12x optisk zoom och exceptionellt bra bildkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop paketet, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in konferenskameran, konferenstelefonen och rummets skärm till collaboration-appen i laptopen. Du får dessutom hybridkonceptets frihet att kunna välkomna deltagare via vanliga telefonsamtal.

Interoperabilitet
Konftel 300IPx är SIP-kompatibel och fungerar normalt sett i alla SIP-miljöer. Samtidigt optimerar och certifierar vi IP-konferenstelefonen för marknadens ledande kommunikationsplattformar för att kunna garantera egenskaper och funktioner.

Egenskaper:
- Rumstyp: small till medium
- Stöd för Konftel Unite
- Inbyggd konferensbrygga
- USB för PC-baserad collaboration
- SIP
- OmniSound med HD-ljud

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide
Hämta manual
Hämta IP telefoni manual
Hämta Konftel produktguide
Hämta uppgradera till videomöte
Hämta extra mikrofoner