Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel Cam50 möteskamera
Konftel Cam50 möteskamera Konftel Cam50 möteskamera Konftel Cam50 möteskamera Konftel Cam50 möteskamera Konftel Cam50 möteskamera Konftel Cam50 möteskamera Konftel Cam50 möteskamera Konftel Cam50 möteskamera

Konftel Cam50 möteskamera

  • 8 795 kr

  • 7 036 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO931401002
  • Konftel artikelnr: 931401002
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel Cam50 möteskamera

Konftel Cam50 är USB-kameran som ger exceptionell bildkvalitet i dina videomöten till en bråkdel av priset på jämförbara konferenskameror med PTZ. Den kraftfulla optiska zoomen fångar ansikten och detaljer med häpnadsväckande skärpa och når ut även i stora rum. Konftel Cam50 är ett givet komplement till din högtalartelefon eller installerade ljudsystem.

Optik som imponerar
Konftel Cam50 bygger på en lösning med optik i premiumklass och en enastående precision. Den gäller hela vägen från linserna till bildsensorn och den teknik som används för att optimera videokvaliteten. Även i situationer med svagt ljus blir bilden ren och klar. Och utmana gärna konferenskamerans prestanda genom att använda den 12x optiska zoomen hela vägen. Du kan visa anteckningar på en whiteboard eller detaljer i ett produktprov med imponerande tydlighet.

En känsla av närvaro
De medelstora och stora mötesrummen är PTZ-kamerans rätta miljöer. Bildvinkeln på 72,5° skapar redan i utgångsläget en känsla av närvaro och det är enkelt att zooma in till ett anpassat utsnitt. Det räcker med en knapptryckning för att styra kameran till en förinställd vinkel och inzoomning. I övrigt kan du tryggt luta dig mot Konftel Cam50s automatiska optimering av bildkvaliteten.

Riktigt smidigt möte
Det spelar ingen roll vilken app eller molntjänst du föredrar, Konftel Cam50 fixar videobilden bara du kan ansluta via USB. Det smidiga huddle room-beteendet följer med in i större situationer.

Kolla även in paketet Konftel C50300
Letar du egentligen efter en paketlösning för de medelstora och stora mötesrummen? I collaboration-kiten Konftel C50300 Hybrid får Konftel Cam50 sällskap av en Konftel 300-modell med OmniSound-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop paketen, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in konferenskameran, konferenstelefonen och rummets skärm till webbmötet i laptopen. Du får dessutom hybridkonceptets frihet att kunna välkomna deltagare via vanliga telefonsamtal.

Egenskaper:
- Exceptionell bildkvalitet
- HD 1080p 60fps
- Pan Tilt Zoom
- USB 3.0
- Fri uppdatering av mjukvara

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide
Hämta manual
Hämta uppgradera till videomöte
Hämta Konftel produktguide audio
Hämta Konftel produktguide video
Hämta Konftel produktguide kameror