Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel C2055 video kit
Konftel C2055 video kit Konftel C2055 video kit Konftel C2055 video kit Konftel C2055 video kit Konftel C2055 video kit

Konftel C2055 video kit

  • 7 290 kr

  • 5 832 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO951201071
  • Konftel artikelnr: 951201071
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel C2055 video kit - Konftel Cam20 + Konftel 55 + Konftel OCC Hub

Konftel C2055 och C2055Wx är de perfekta paketen för video i medelstora mötesrum. Här får 4K-konferenskameran Konftel Cam20 sällskap av en högtalartelefon i Konftel 55-serien med OmniSound-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop allt till ett smidigt kit, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in kameran, ljudenheten och rummets skärm till collaboration-appen i laptopen.

Imponerande videokvalitet
Med USB-konferenskameran Konftel Cam20 kan du alltid lita på att de andra deltagarna i videomötet får en tydlig och balanserad bild av dig och dina kollegor. WDR-tekniken justerar automatiskt för bra bild i olika ljusförhållanden, även i krävande lägen som svagt ljus, direkt solljus och hög kontrast. Videoupplösningen på 4K innebär att det finns stor kapacitet till digital inzoomning. Även vid maximal 8x zoom klarar kameran av att skapa en detaljrik bild. Så välj det bildutsnitt du vill visa och lita på att det ser bra ut.

Garanterat trasselfritt
Konftel OCC Hub är precis som namnet säger navet i paketlösningen. Den ger One Cable Connection till konferenskameran, högtalartelefonen och skärmen. Det innebär i praktiken att C2055 och C2055Wx fullt ut stödjer BYOC, att användaren kan ta med sig samarbetstjänsten på valfri laptop med USB till mötesrummet.

Kristallklart med OmniSound
Konftel 55 och Konftel 55Wx är stilrena och lättanvända högtalartelefoner med imponerande kristallklart HD-ljud tack vare vår ljudteknik OmniSound. Skillnaden mellan de två modellerna är att du får Bluetooth® och inbyggt batteri med Konftel 55Wx. Videomötets ljud från datorn kan bryggas med samtal via bords- eller mobiltelefon och det är enkelt att växla och kombinera anslutningar på pekskärmen. En annan fiffig funktion är inspelning på minneskort.

Ta med dig mötet
Det spelar ingen roll vilken app eller molntjänst du föredrar som samarbetsverktyg, Konftel C2055 och C2055Wx fixar upplevelsen i det medelstora mötesrummet. Ta med dig mötet på valfri laptop som kan anslutas via USB, plugga in och kör igång. Vi kallar det ibland för BYOM, Bring Your Own Meeting.

Hitta snabbt rätt vinkel
Konftel Cam20 är optimerad för situationer där konferenskameran behöver placeras nära bordet, men trivs även i medelstora mötesrum. Bildvinkeln på 123° gör att alla deltagare kan sitta i en bra ställning och ändå rymmas i videobilden. Samtidigt skapas en verklighetstrogen bild utan förvrängning. Konferenskameran hittar enkelt och snabbt sin plats i mötesrummet. Använd den flexibla klämman för att hänga den på skärmen eller skruva pod-fästet på ett stativ som optimerar placeringen.

Egenskaper:
- Rumstyp: small till medium
- Konftel Cam20: webbkamera för företag
- Konftel 55: Professionell högtalartelefon
- Konftel OCC Hub - One Cable Connection Hub
- 4K Ultra HD
- 123° bildvinkel
- USB för PC-baserad collaboration
- OmniSound med HD-ljud

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide uppstart videomöte
Hämta installationsguide till Konftel Cam20
Hämta snabbstartguide till Konftel Cam20
Hämta produktblad till Konftel Cam20
Hämta manual till Konftel Cam20
Hämta Konftel produktguide video
Hämta produktguide kameror
Hämta Konftel produktguide audio