Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel 70 högtalartelefon
Konftel 70 högtalartelefon Konftel 70 högtalartelefon Konftel 70 högtalartelefon Konftel 70 högtalartelefon Konftel 70 högtalartelefon Konftel 70 högtalartelefon Konftel 70 högtalartelefon Konftel 70 högtalartelefon Konftel 70 högtalartelefon

Konftel 70 högtalartelefon

  • 3 695 kr

  • 2 956 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO910101089
  • Konftel artikelnr: 910101089
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel 70 högtalartelefon

Möt Konftel 70, en mångsidig högpresterande högtalartelefon som förenar exceptionell ljudkvalitet med en design i framkant. Den är ett perfekt tillbehör för videomöten och kan även användas fristående eller som portabel lösning, för huddle rooms och små till medelstora utrymmen.

Hör skillnaden
Fyra digitala mikrofoner med beamforming ger en mer fokuserad ljudupplevelse med mindre störande bakgrundsljud. Konftel 70 skapar balanserade, naturliga och verklighetstrogna samtal tack vare reducering av bakgrundsljud och ekosläckning, något som ingår i Konftels hyllade OmniSound-teknik. Hör bra och låt dig höras med kristallklart detaljrikt ljud.

Prestanda med stil
Prisbelönta Konftel 70 är lika snygg som den presterar bra, med ett tydligt användargränssnitt och en svepande dynamisk design. En optimerad uppsättning touchknappar återspeglar det fokus på användbarhet som gjort att den belönats med en eftertraktad Red Dot design award. Konftel 70 är enkel, flexibel, prisvärd och tilltalande.

Dina möten, på ditt sätt
Konftel skapar maximal flexibilitet och frihet att välja samarbetsapp eller molntjänst på valfri laptop med USB-port, som är vår filosofi i "Bring Your Own Meeting". Lägg till Konftel 70 för att få högpresterande och förbättrad ljudkapacitet.

Trådlös frihet
Med inbyggt batteri och trådlösa anslutningsalternativ fungerar Konftel 70 lika bra som stationär eller portabel högtalartelefon. Enheten har Bluetooth med lång räckvidd och NFC för parkoppling – tillsammans med upp till 9 timmars taltid från en enda laddning.

Upplysning som leder dig
Konftel har färgkoordinerade statuslampor, vilket gör det enkelt att hantera mötena var du än befinner dig i rummet. Tydliga LED-indikeringar för till exempel samtalsstatus, sekretess och strömmad musik säkerställer smidig användning.

Om du vill uppgradera till videomöte
Letar du efter en komplett videolösning för små eller medelstora rum? Konftel C2070 kombinerar Konftel 70 med Konftel Cam20, som ger videoupplösning i 4K. Konftel OCC Hub knyter ihop paketet, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in konferenskameran, ljudenheten och rummets skärm till collaboration-appen i laptopen.  Det är lika enkelt som genialiskt, eller hur?

Egenskaper:
- Rumstyp: huddle till medium
- OmniSound verklighetstroget ljud
- Beamforming-mikrofoner
- USB
- Bluetooth
- Batteri med 9 timmars taltid

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide
Hämta manual
Hämta Konftel produktguide audio
Hämta Konftel produktguide video
Hämta Konftel produktguide kameror