Fri frakt
Snabba leveranser
22 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
22 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Konftel 300Wx IP DECT bas konferenstelefon
Konftel 300Wx IP DECT bas konferenstelefon Konftel 300Wx IP DECT bas konferenstelefon

Konftel 300Wx IP DECT bas konferenstelefon

  • 7 995 kr

  • 6 396 kr exkl moms
  • Artikelnr: KO951101078
  • Konftel artikelnr: 951101078
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Konftel 300Wx IP DECT bas konferenstelefon

Konftel 300Wx i kombination med Konftel IP DECT 10 är en av våra mest populära lösningar. Finns nu som sampaketerad artikel. Den ger trådlösa konferenssamtal med HD-kvalitet i din IP-telefoni (SIP). Varje IP DECT-bas kan ha upp till 20 Konftel 300Wx registrerade och fem pågående samtal.

Ljudkvalitet i toppklass
Ge dina konferenssamtal hela den dynamik de förtjänar! Med HD-ljud återges rösten mycket mer naturligt än vid ett traditionellt telefonsamtal. Nyanserna kommer fram och hela dialogen kan flyta smidigare. Med extra mikrofoner kan du ha stora konferenssamtal med upp till 20 deltagare i rummet. Konftel 300Wx stödjer trådlösa HD-samtal och har Konftels patenterade ljudteknik OmniSound. När den ansluts till IP-telefoni via IP DECT 10 är det här vad du får; trådlös frihet kombinerad med ljudkvalitet i toppklass.

Du har kontrollen
Konftel 300Wx och mobilappen Konftel Unite är en perfekt kombination. Via tillbehöret Konftel Unite adapter kan du ansluta appen för att hantera konferenstelefonen utan ansträngning. Det räcker med ett klick för att starta eller komma in i mötet, vi kallar det One Touch Conferencing. Använd din personliga kontaktbok och kontrollera telefonens funktioner under mötet.

Perfekt för samarbeten
USB-anslutningen gör Konftel 300Wx redo för alla de appar och tjänster vi använder för att kommunicera och samarbeta via datorer. Som Microsoft Teams, Skype, Cisco Webex, Zoom, Google Hangouts, Avaya IX Workplace och Unify Circuit. Kompromissa inte med ljudkvaliteten när teamsamarbetet går “live” in i ett webbmöte.

Smarta funktioner
Konftel 300Wx är fullmatad med smarta funktioner: Ring via en mobiltelefon ansluten med kabel, som alternativ till DECT och USB. Använd linjeväljaren för att växla smidigt mellan DECT-, USB- och mobilanslutningarna, eller koppla ihop samtalen. Spela in mötet på SD-minneskort. Konferensguiden hjälper dig steg för steg till ett flerpartssamtal och att spara samtalsgrupper.

Egenskaper:
- Rumstyp: small till medium
- Trådlös DECT
- Basstation: IP
- Batteri med 60 timmars taltid
- Hybrid: kombinera mötesapp och telefonsamtal
- Förberedd för extramikrofoner

Hämta produktblad
Hämta snabbstartguide
Hämta manual
Hämta uppgradera till videomöte
Hämta Konftel produktguide
Hämta extra mikrofoner
Hämta IP telefoni manual
Hämta IP DECT 10 bas manual