Fri frakt
Snabba leveranser
22 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
22 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Biz 1100 EDU 3,5 mm stereo headset
Jabra Biz 1100 EDU 3,5 mm stereo headset Jabra Biz 1100 EDU 3,5 mm stereo headset

Jabra Biz 1100 EDU 3,5 mm stereo headset

  • 795 kr

  • 636 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA1159-0139-EDU
  • Jabra artikelnr: 1159-0139-EDU
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Biz 1100 EDU 3,5 mm stereo headset

Bullerdämpande mikrofon
Hör eleverna utan att störas av buller. Bullerdämpande teknik hjälper eleverna att höras tydligt i livliga miljöer. Med mikrofon som bara plockar upp ljudet från den som talar kan alla som lyssnar fokusera mer på vad som sägs på lektionen. Och mindre på vad som händer runt omkring dem. Att studera har aldrig låtit så bra.

Hörselskydd - Säker och sund lyssning.
Jabra Biz 1100 EDU har PeakStop för att skydda unga öron mot plötsliga höga ljud eller långvarig hög ljudexponering. Så även dina yngsta elever kan använda det riskfritt hela dagen. Perfekt hörselskydd att tala högt om.

Komfort under hela dagen
Biz 1100 EDU är särskilt konstruerad för bekväm användning. Med fjäderlätt, ergonomisk design och mjuka öronkuddar med konstläderöverdrag. Så användaren kan fokusera på utbildningen utan störningsmoment. Lätt design = färre distraktioner. Headsetet hjälper till att fokusera.

Hållbar design
Designad för utbildning. Gjorda för att hålla. Vi har testat Biz 1100 EDU utförligt. Mot tusentals olika böjrörelser. För att se till att den håller för studentlivet med allt dagligt slitage. Med slitstarka, böjsäkra kablar och mikrofonarmar klarar detta headset lite tuffare hantering. Bäst i klassen när det gäller hållbarhet.

FULLT KOMPATIBEL MED UC
UC lika enkelt som A, B, C. Jabra Biz 1100 EDU med 3,5 mm-kontakt är optimerad för alla ledande UC-plattformar och dessutom certifierad som Works With Chromebook. Det betyder att den uppfyller Googles kompatibilitetsstandarder för att fungera sömlöst med Chromebook-enheter. Jabra Biz 1100 EDU är användningsklar direkt ur förpackningen. Koppla bara in den och sätt igång direkt.