Fri frakt
Snabba leveranser
21 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
21 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Evolve2 85 MS 3,5 mm USB-A svart stereo headset
Jabra Evolve2 85 MS 3,5 mm USB-A svart stereo headset Jabra Evolve2 85 MS 3,5 mm USB-A svart stereo headset Jabra Evolve2 85 MS 3,5 mm USB-A svart stereo headset Jabra Evolve2 85 MS 3,5 mm USB-A svart stereo headset Jabra Evolve2 85 MS 3,5 mm USB-A svart stereo headset Jabra Evolve2 85 MS 3,5 mm USB-A svart stereo headset Jabra Evolve2 85 MS 3,5 mm USB-A svart stereo headset

Jabra Evolve2 85 MS 3,5 mm USB-A svart stereo headset

  • 3 795 kr

  • 3 036 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA28599-999-999
  • Jabra artikelnr: 28599-999-999
  • Beställningsvara
  • Fri frakt

Jabra Evolve2 85 MS 3,5 mm USB-A svart stereo headset

Certifierad för Microsoft Teams.

Designat för att hålla dig fokuserad. Ett headset för koncentration och samarbete.

Bättre brusreducering 
Jabras mest imponerande upplevelse hittills, men en banbrytande digital hybrid ANC (Active Noise Cancellation - aktiv bullerdämpning) och en otrolig ljudisolering – stänger headsetet ute mer än 54% av ljudet runt omkring dig.

Större högtalare och bättre ljud
Med de 40 mm stora högtalarna i kombination med omslutande öronkuddar samt senaste AAC-codec, får du ett kristallklart ljud med en betydligt bättre kvalitet för dina samtal och kan lyssna på musik med en kvalitet som är svårslaget med något annat headset. Jabras intelligenta teknik med tio mikrofoner och de nya förbättrade digitala signalbehandlingsalgoritmerna ger dig en oöverträffad samtalsprestanda i stressiga och högljudda kontorsmiljöer, så att du kan göra dig hörd och förstådd för den du pratar med – även om det inte är tyst runt omkring dig.

Busylight – indikerar när du pratar så du inte blir störd
På Jabra Evolve2 85 finns en ny version av upptaget-indikatorn (busylight) som nu är synlig från alla vinklar. Den röda lampan aktiveras automatiskt när du sitter i ett telefonsamtal eller ett möte, men du kan även aktivera den manuellt med en enkel knapptryckning. När du är upptagen ser alla i din närhet det på ett tydligt sätt.

En ny standard för god komfort och ergonomi
Jabra Evolve2 85 erbjuder en ny nivå med överlägsen ergonomisk passform som tack vare en kombination av mjukt memory foam samt självjusterande vridbara öronkåpor är så bekvämt att du knappt känner av att du har headsetet på dig. Med hjälp av biometriska mätningar av huvuden hos flertalet användare, har Jabra skapat den perfekta ergonomiska designen med en unik form på huvudbågen som säkerställer att viktfördelningen optimeras för alla huvudformer. Resultatet är ett headset som ger hög komfort hela dagen – varje dag.

UC-certifiering eller Microsoft Teams
Jabra Evolve2 85 fungerar med alla ledande UC-plattformar (Unified Communications). Headsetet finns även i en Microsoft Teams-certifierad modell som ger dig extra finesser.

Batteri som håller laddningen länge
Oavsett om du har mycket möten, springer i korridorerna eller jobbar på distans så är det bra att veta att ditt headset klarar tempot och alltid är redo när du behöver det. Jabras avancerade batteriteknik och den senaste tekniken för effektoptimering, innebär en batteritid på upp till 37 timmar i detta kraftfulla headset.

Ta med dig dina samtal. Överallt.
Jabra Evolve2 85 kan kopplas ihop med upp till åtta stycken olika enheter. Detta gör det möjligt för dig att prata i din smartphonetelefon, lyssna på ett webinarium i t.ex. Teams eller Zoom framför din dator, för att sedan avsluta med dagen med att se en film på din surfplatta. Allt med ett och samma headset.