Fri frakt
Snabba leveranser
21 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
21 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Evolve 40 MS USB-C stereo headset
Jabra Evolve 40 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve 40 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve 40 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve 40 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve 40 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve 40 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve 40 MS USB-C stereo headset Jabra Evolve 40 MS USB-C stereo headset

Jabra Evolve 40 MS USB-C stereo headset

  • 995 kr

  • 796 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA6399-823-189
  • Jabra artikelnr: 6399-823-189
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Evolve 40 MS USB-C stereo headset

Certifierad för Microsoft Teams.

Jabra Evolve är utformat för att ge dig bättre samtal med mikrofon och högtalare i världsklass som är optimerade för röstkommunikation och musik.
 
Låter dig, och vad du arbetar med, bestämma var du arbetar. 
Jabra Evolve 40 kommer med en 3.5 mm-kontakt inbyggd i kontrollenheten så att du är fri att ansluta ditt trådbundna headset till en dator, smartphone eller surfplatta. Kontrollenheten ger även bekväm och enkel åtkomst till de vanligaste funktionerna, som volymen och muteknappen. 
 
Du kan även svara på och avsluta samtal direkt från kontrollenheten för ökad flexibilitet, så att du kan fokusera på samtalet. När du inte sitter i samtal eller när du är på språng, kan mikrofonarmen sömlöst fällas in i huvudbågen - så att du enkelt kan göra ditt kontorsheadset till ett personligt headset.
 
Jabra Evolve 40 MS stereo är optimerat för Microsoft Teams och installeras på direkten via plug and play. Headsetet fungerar perfekt till Microsoft Teams, så att du kan fokusera på samtalet.
 
Integrerad upptagetindikator
Upptagetindikatorn slår på sig automatiskt under ett samtal för att visa andra att personen är upptagen. Användare kan även aktivera den manuellt för att visa att de inte vill bli störda.
 
Ta kontroll över arbetet
Jabra Evolve 80 och Evolve 40 har nu Jabra Intelligent Call Transfer. Detta innebär att du kan överföra dina Lync- och Teams-samtal till din smarttelefon, vilket är perfekt när ett möte går över tiden och du behöver skynda dig iväg. Bara att dra ut 3.5 mm-kontakten ur USB-samtalskontrollen på kabeln och anslut den till mobiltelefonen så överförs samtalet omedelbart till din mobila enhet.
 
Jabra Direct är ett kostnadsfritt datorprogram som ger Jabras USB-enheter fjärrsamtalskontroll över de flesta datortelefoner. Direct ger dig även funktioner för att skräddarsy din Jabra-enhet, förbättra enheten med firmwareuppgraderingar och har dessutom en instrumentpanel med status så att du ser att allt är redo inför nästa samtal.
 
3.5 mm-kontakt för bättre anslutningsmöjligheter
Med 3.5 mm-kontakten kan användare ansluta till sin personliga enhet - som en smarttelefon eller surfplatta - för att arbeta eller lyssna på musik var de än befinner sig.
 
Jabra Evolve 40 - Funktioner
 
Gjort för både röst och musik
Högtalare i världsklass, utformade för både röst och musik. Växla enkelt mellan samtal och att lyssna på dina favoritlåtar.
 
Passiv bullerdämpning
Högfrekvent buller t.ex. röster som försvinner enbart genom att du har headsetet på dig - allt tack vare de specialdesignade öronkuddarna. Vi kallar detta "passiv bullerdämpning".
 
Enkel samtalshantering
Samtalskontroll på kabeln ger dig enkel åtkomst med stora knappar och LED-indikatorer. Svara eller avsluta samtal, justera volymen eller stäng helt enkelt av ljudet.
 
Upptagetindikator
Den speciella upptagetindikatorn lyser rött för att visa andra när du sitter i telefon. Du kan även slå på den manuellt när du inte vill bli störd.
 
Diskret mikrofonarm
När du inte sitter i samtal kan du vika in mikrofonarmen i huvudbågen för att den inte ska vara i vägen.
 
Fungerar till alla mobila enheter
3.5 mm-uttaget låter dig ansluta till en dator, smarttelefon, surfplatta eller andra personliga enheter.