Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Dragon taligenkänning - nu i Philips SpeechLive

Dragon taligenkänning - nu i Philips SpeechLive

Philips SpeechLive är en molnbaserad lösning som möjliggör diktering och transkribering av tal till text, vilket gör den till ett praktiskt verktyg för professionella användare som behöver omvandla sina inspelade röster till skriftlig form effektivt. Användare kan spela in sina dikteringar var som helst, direkt via sin smartphone eller en digital diktafon, och ladda upp dem till SpeechLive-systemet. Därifrån kan inspelningarna antingen transkriberas automatiskt av systemets tal-till-text-funktioner eller skickas vidare till en transkriberare.

Den största fördelen med Philips SpeechLive är dess flexibilitet och tillgänglighet. Eftersom det är molnbaserat, kan användare och deras auktoriserade transkriberare komma åt inspelningarna från vilken internetansluten enhet som helst, vilket underlättar ett sömlöst arbetsflöde för både inspelning och transkribering av dikteringar. Tjänsten erbjuder också säker lagring och backup av inspelningar i molnet, vilket garanterar att viktig information förblir tillgänglig och skyddad.

Philips SpeechLive anpassar sig väl till olika yrkesgrupper, som juridik, sjukvård, och forskning, där noggrann och snabb dokumentation är avgörande. Det är också användbart för företag och organisationer som ser effektivitetsförbättringar genom att minska den tid och de resurser som krävs för traditionell dokumenthantering.


Nu med förbättrad taligenkänningsteknologi

Vi är nu glada att kunna meddela att det välkända taligenkänningsprogrammet Dragon Professional Anywhere är integrerat med Philips SpeechLive, vilket öppnar upp för nya möjligheter att effektivisera din arbetsprocess.

Med Dragon Professional Anywhere inom SpeechLive kan du enkelt omvandla dina ljudfiler till text eller använda den banbrytande tekniken för att diktera direkt i vilket Windows-program som helst. Denna molnbaserade lösning ger dig förmågan att snabbt transformera tal till text, vare sig du arbetar med ljudfilsdiktat via Philips SpeechLive eller genom realtidsdiktering.

Dragon Professional Anywhere har stöd för ett effektivt skapande av dokument, rapporter och e-post, allt genom enkel röststyrning. Denna teknik minskar den tid som krävs för att färdigställa skriftliga uppgifter och anpassar sig till din röst och ditt unika språkbruk för att säkerställa optimal noggrannhet. 

Dragon Professional Anywhere för SpeechLive har utvecklats för att erbjuda överlägsen taligenkänning med stöd för ett brett utbud av språk, inklusive svenska, norska, engelska (UK), tyska, franska och holländska. Med denna teknik kan professionella snabbt och enkelt dokumentera mötesanteckningar och andra viktiga detaljer med en noggrannhet på upp till 99% - en hastighet som är tre gånger snabbare än traditionellt skrivande.

Denna tjänst är inte bara kraftfull utan också enkel att installera, underhålla och skala upp, vilket minskar arbetsbelastningen för IT-personal och gör det lätt för användare att komma igång. Dessutom garanteras hög säkerhet med 256-bitars kryptering och en robust molninfrastruktur med en driftstid på 99,5%.

Oavsett om du är intresserad av att förbättra din produktivitet, säkerställa högre noggrannhet i dina dokument eller bara söker en mer anpassningsbar lösning för taligenkänning, erbjuder Dragon Professional Anywhere i Philips SpeechLive en lösning som kan revolutionera ditt sätt att arbeta.

Vill du ha mer information? Välkommen att ta kontakt med oss för mer information och en kostnadsfri demoperiod.

---------------------------------

Med introduktionen av Dragon Professional Anywhere för SpeechLive i vårt utbud, breddar vi nu våra erbjudanden inom taligenkänning avsevärt. Detta steg möjliggör för oss att än bättre tillhandahålla lösningar som matchar de unika behoven hos våra kunder, oavsett deras bransch eller storleken på deras organisation.

Dragon Professional Anywhere för Philips SpeechLive

Dragon Professional Anywhere, ett nytt tillskott till Philips SpeechLive, är inte bara en molnbaserad taligenkänningstjänst av toppklass; den ger användarna möjlighet att utöka vokabulären med enstaka ord och fraser. Dess förmåga att lära sig och anpassa sig efter användarens röst och behov garanterar en sömlös och effektiv upplevelse.


Philips SpeechLive taligenkänningspaket

För de som söker en mer generell lösning erbjuder vi Philips SpeechLive taligenkänningspaket. Denna lösning är perfekt för dem som behöver pålitlig och enkel tal-till-text-konvertering över ett brett spektrum av språk. Även om den inte tillåter utökad vokabulär, levererar den högkvalitativ transkribering för standardanvändning, vilket gör den till en utmärkt ingångspunkt för små till medelstora företag som vill utforska taligenkänningsteknologin.


SpeechCom Dictation

Slutligen står SpeechCom Dictation som är vår egen utvecklade programvara. Det är en plattform som är helt anpassningsbar och driftas på säkra Microsoft Azure-servrar. Denna lösning är designad för att ge användarna fullständig kontroll, med möjligheten att diktera i valfritt Windows-program eller omvandla ljudfiler till text. Dess omfattande anpassningsmöjligheter gör det till det perfekta valet för organisationer som kräver skräddarsydda lösningar för att möta specifika behov. Här finns också branschspecifika vokabulärer (som t.ex. medicin) som anpassas efter ditt sätt att diktera och den terminologi som du använder - det går även att skapa helt unika vokabulärer för just dig.

Utforska potentialen med talteknologi för att optimera dina arbetsprocesser, frigöra värdefull tid för att kunna ägna dig åt de aspekter av din verksamhet som verkligen gör skillnad.

Oavsett dina krav och önskemål, så hjälper vi dig gärna att hitta den bästa taligenkänningslösningen för just din situation och dina behov.

Välkommen att ta kontakt med oss för mer information och för en vidare diskussion.