Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Philips SpeechLive API

Philips SpeechLive API

SpeechLive API är inte bara en tilläggstjänst – det är en game changer för alla som hanterar diktering och transkribering. Föreställ dig möjligheten att integrera SpeechLive's kraftfulla funktioner direkt i ditt eget system. Du kan automatisera arbetsflöden, vilket minimerar manuell inblandning och sparar dyrbar tid.

Med SpeechLive API kan du ta full kontroll över dina dikteringar: skapa, läs, uppdatera, och radera. Men det slutar inte där. Du kan även hantera användare och team, tilldela specifika roller och behörigheter, och säkerställa att rätt person har rätt verktyg för jobbet. Och för att göra det ännu mer effektivt stöder SpeechLive API bilagor som transkript, bilder och videoklipp, vilket gör det möjligt att ha allt samlat på ett och samma ställe.

Allt detta är möjligt tack vare Philips SpeechLive, en toppmodern molnbaserad plattform designad för att göra diktering och transkribering så enkelt och säkert som möjligt. Så oavsett om du arbetar på en IT-avdelning som vill utveckla dina interna verktyg eller en utvecklare som vill erbjuda dina kunder något extra, kan SpeechLive API vara svaret.

Välkommen att kontakta oss på speechlive@dikteringsbutiken.se för mer information.