Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Leitz Ergo Cosy justerbart laptopstativ

Leitz Ergo Cosy justerbart laptopstativ

Är du i behov av ett smart och ergonomiskt sätt att förbättra din arbetsmiljö? Kolla in det justerbara laptopstativet från Leitz Ergo-sortimentet!

Detta laptopstativ är utformat för att höja och sänka din laptop till den perfekta ergonomiska höjden, vilket hjälper dig att undvika obehagliga arbetspositioner och förbättra din arbetsdag. Du kan enkelt justera både höjd och vinkel på din laptopskärm och tilta den horisontellt om det behövs.

Stativet är utrustat med en integrerad krok som säkerställer ett stabilt grepp på din laptop. Kroken kan enkelt vikas undan när den inte används eller när du vill förvara stativet. Gummifötterna på stativet förhindrar att det glider på skrivbordet, vilket ger extra stabilitet och säkerhet.

När du inte använder stativet kan du enkelt fälla ihop det för smidig förvaring, och det kräver ingen montering. Stativet främjar även luftflödet runt din laptop, vilket hjälper till att hålla batteriet och andra komponenter svala.

Det är lämpligt för bärbara datorer från 13" till 15". Observera att det rekommenderas att använda stativet tillsammans med ett externt tangentbord och en extern mus för den bästa arbetsupplevelsen. Dessa tillbehör säljs separat.

Ge din arbetsplats en uppgradering med Leitz Ergo laptopstativ och upplev fördelarna med en bekvämare och mer ergonomisk arbetsmiljö.


Mer information om produkten finns på Dikteringsbutiken.