Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Unisynk kablar och dockningshubbar

Unisynk kablar och dockningshubbar

Är du trött på att ha för få portar på din laptop, tablet eller smartphone? Vill du kunna ladda dina enheter snabbt och säkert med snygga och kraftfulla laddare? Behöver du robusta och snabba kablar för att överföra data och media? Då har vi lösningen för dig!

Unisynk är ett svenskt företag som erbjuder mobil- och datortillbehör som är designade för att fungera med alla dina enheter. Unisynk har ett brett sortiment av produkter i kategorier som USB-C hubbar, laddare, kablar, adaptrar, bilhållare och ljud. Oavsett om du behöver maximera potentialen av din enhet med en dockningshub, diversifiera din enhet med en kompakt och högpresterande adapter, eller njuta av din favoritmusik eller hantera samtal med högkvalitativt ljud, så har Unisynk något för dig.

Unisynk har också ett starkt fokus på hållbarhet och kvalitet. Genom att skapa produkter som faktiskt håller länge kan de minska e-avfall och tid som slösas bort för dig. Det gör att du kan spendera mer tid på att göra det du älskar.

Unisynk är det perfekta valet för dig som vill förenkla din vardag genom mobil- och datortillbehör som alltid fungerar och aldrig är i vägen. 

Mer information om Unisynk hittar du på www.dikteringsbutiken.se/unisynk.