Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Inbyteskampanj på Philips hårdvara

Inbyteskampanj på Philips hårdvara

Nu är det perfekta tillfället att uppgradera dina diktafoner med produkter från Philips.
Philips SpeechMike Premium och Philips Digital Pocket Memo är perfekt integrerade för såväl ljudfilsdiktering som taligenkänning. De fungerar även utmärkt med 100% webbaserade applikationer (t.ex. Philips SpeechLive) och ger dig den frihet du behöver för att jobba var som helst, när som helst.

För att undvika driftstopp och felsökning är det viktigt att hålla din systemmiljö uppdaterad med enheter som officiellt stöds av tillverkaren. Som marknadsledare inom dikteringslösningar är Philips det självklara valet när det gäller pålitliga och kompatibla enheter.

Fram till den 30 juni 2023 kan du köpa nya enheter från Philips SpeechMike Premium-serien och Philips Digital Pocket Memo-serien till riktigt förmånliga priser genom att byta in din gamla enhet från Philips eller en annan tillverkare.

Vid köp av Philips SpeechMike Premium är rabatten 400 kronor och vid köp av Philips Digital Pocket Memo är rabatten 500 kronor. Priserna är inklusive moms och gäller endast på våra ordinarie priser. Rabatten gäller ej paket där transkriberingsutrustning ingår. Inbytesenheterna måste sändas till oss för att rabatten ska kunna nyttjas.