Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Ergonomi - fotpallar från Wedo

Ergonomi - fotpallar från Wedo

Fotpallar är viktiga för ergonomin eftersom de kan hjälpa till att minska belastningen på benen, fötterna och ryggen när man sitter ned under längre perioder. En fotpall kan också förbättra blodcirkulationen och hjälpa till att lindra trötthet i benen.


Dikteringsbutiken erbjuder ett antal olika fotpallar som kan hjälpa dig att förbättra din ergonomi och din arbetsmiljö:

Wedo Fotpall Relax med plats för transkriberingspedal är en ergonomisk fotpall med en plattform som rymmer en transkriberingspedal. Denna fotpall har en stabil och justerbar konstruktion som gör det möjligt att ställa in höjden efter dina behov.

Wedo Trittboy fotstöd är en kompakt fotpall med en praktisk design som gör att den enkelt kan förvaras under skrivbordet när den inte används. Denna fotpall är tillverkad av förnicklat stålrör och har en räfflad fotplatta i slitstark plast som ger bra grepp och stabilitet.

Wedo Ergo Swing fotstöd är en dynamisk fotpall som kan hjälpa till att öka rörelsefriheten och minska trötthet i benen och ryggen. Denna fotpall har en unik design som gör att den kan svänga och röra sig med dina fötter, vilket förbättrar blodcirkulationen och minskar belastningen på benen.

Mer information om dessa fotpallar / fotstöd finns här.