Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Nya Jabra Evolve2 65 Flex headset

Nya Jabra Evolve2 65 Flex headset

Jabra Evolve2 65 Flex är en högpresterande headset som tar arbetsupplevelsen till nästa nivå. Med enastående ljudkvalitet och högsta komfort är detta headsetet ett perfekt val för både hemmakontor och arbetsplatser.

Det är utrustat med Bluetooth 5.0-teknologi och en räckvidd på upp till 30 meter, vilket ger dig en trådlös frihet att röra dig runt i rummet utan att behöva oroa dig för försämrad ljudkvalitet. Active Noise Cancellation-teknologi minskar bakgrundsljud och störningar, så att du kan fokusera på dina arbetsuppgifter och öka produktiviteten.

Den digitala signalbehandlingen och det avancerade mikrofonsystemet med brusreducering garanterar kristallklara samtal, vilket förbättrar din kommunikation med kunder och kollegor. Med en ergonomisk och bekväm design kan du använda detta headset under långa perioder utan att uppleva några obehag.

Jabra Evolve2 65 Flex är också enkelt att använda med intuitiva kontroller och enkel anslutning till dina enheter. Det är också kompatibelt med de flesta program och system som används på arbetsplatsen, vilket gör det till en idealisk följeslagare för alla dina arbetsbehov.

Sammanfattningsvis är Jabra Evolve2 65 Flex det ultimata valet för alla som söker ett högpresterande headset som förbättrar deras arbetsupplevelse. Med enastående ljudkvalitet, högsta komfort och användarvänliga funktioner är det det perfekta valet för alla som söker en produktiv och störningsfri arbetsdag.

Ytterligare information om Jabra Evolve2 65 Flex finns på Dikteringsbutiken.