Fri frakt
Snabba leveranser
22 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
22 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Philips SpeechLive - nu med nya taligenkänningsfunktioner

Philips SpeechLive - nu med nya taligenkänningsfunktioner

Philips SpeechLive kan nu erbjuda ett taligenkänningspaket som ger dig möjlighet att på alla dina enheter där du använder SpeechLive - att få diktatet till text med hjälp av taligenkänning. Taligenkänningen har ett vokabulär med generell terminologi och stöd för 22 st olika språk.

SpeechLive web-app
När man är inloggad på sitt SpeechLive-konto via webläsaren, så kan man välja att antingen diktera med taligenkänning i realtid (dvs så att man ser texten direkt - det blir även en ljudfil), eller så kan man diktera in på en ljudfil (alternativt ladda upp en ljudfil från en diktafon) och sedan omvandla den till text med taligenkänning.


SpeechLive mobile app iOS & Android
Med SpeechLive's app till iOS och Android, är det nu möjligt att använda taligenkänning i realtid och texten kommer direkt i appen. Det går även att diktera på en ljudfil och sedan låta SpeechLive omvandla ljudfilen till text i efterhand.


SpeechLive desktop app Windows
SpeechLive desktop app gör det möjligt att diktera i valfri programvara som har ett textfält och texten kommer direkt där markören är placerad. Detta gör det möjligt att använda taligenkänningen även utanför SpeechLive (du kan t.ex. diktera direkt i Word eller Outlook).

SpeechExec Pro
SpeechExec Pro är Philips programvara för Windows för inspelning och transkribering av ljudfiler. Inifrån denna programvara är det möjligt att omvandla en dikterad ljudfil till text med hjälp av taligenkänningen som finns i Philips SpeechLive. Observera att programvaran SpeechExec Pro kräver en separat licens.

Voice recorder app iOS & Android
Detta är Philips dikteringsapp som även har stöd för andra lösningar än SpeechLive. Med denna kan du diktera på en ljudfil och sedan få ljudfilen till text i efterhand. Om du endast använder SpeechLive och inga andra av Philips lösningar som den här appen har stöd för, så rekommenderar vi att du istället använder SpeechLive mobile app iOS & Android.


För att kunna nyttja Philips SpeechLive taligenkänningspaket så behöver du ha ett Philips SpeechLive Advanced Business Package-abonnemang.

Välkommen att ta kontakt med oss för ytterligare information och demonstration. Du kan även själv få prova allt kostnadsfritt under 14 dagar.