Fri frakt
Snabba leveranser
22 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
22 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Tre vanliga myter om Philips SpeechLive

Tre vanliga myter om Philips SpeechLive

Philips SpeechLive är Philips dikteringslösning där du har en mycket stor valfrihet; du kan diktera i din smartphone, i en diktafon, i en SpeechMike-mikrofon eller ett SpeechOne-headset.

Ibland finns det en oro och skepsis till molnet och hur säkra molnapplikationer är. Vi ska därför reda ut tre vanliga myter om Philips SpeechLive.


Myt nummer 1: "All information lagras hela tiden"
Verklighet: Philips SpeechLive lagrar personlig information för inloggnings- och faktureringsändamål och hanterar ljudfiler och textdokument.
Baserat på egna inställningar och policies som ert företag har, kan inspelningar raderas när som helst eller laddas ner automatiskt eller manuellt efter en viss tidsperiod.
Det är alltid användaren som bestämmer vad som ska lagras och vad som inte ska lagras.


Myt nummer 2: "Information lagras i olika regioner"
Verklighet: Philips arbetar med flera datacenter över hela världen för att lagra information så lokalt som möjligt och för att uppfylla olika lagar. Var informationen lagras beror på var kunden befinner sig. I USA, Kanada och Australien lagras information lokalt på Microsoft Azure-servrar. I Europa lagras kundinformation inom EU på servrar med mycket hög säkerhet hos Kapsch BusinessCom i Österrike.
I enlighet med GDPR lagras kundinformation i det område där kunden befinner sig.

Myt nummer 3: "Läckor uppstår vid dataöverföring"
Verklighet: Vid dataöverföring till och från Philips SpeechLive finns en tre-stegs krypteringsfunktion:
1. Kryptering sker vid inspelning på en professionell diktafon eller i Philips dikteringsapp.
2. Kryptering sker sedan igen när ljudfilen skickas till molnet.
3. Slutligen sker kryptering återigen då ljudfilen lagras på molnservern.
Philips är medvetna om att ingen dataöverföring är 100% säker. Men eftersom de tar säkerheten på största allvar har de alltid strävat efter att följa de högsta säkerhetsstandarderna från den dag då Philips SpeechLive först lanserades.

Källa: blog.speech.com

Vill du prova Philips SpeechLive kostnadsfritt i 30 dagar eller har du några frågor? Välkommen att ta kontakt med oss på speechlive@dikteringsbutiken.se eller telefon 0303-24 41 42 så hjälper vi dig!