Fri frakt
Snabba leveranser
21 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
21 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter

Nya versioner av Philips SpeechExec Basic / Pro / Enterprise

Nya versioner av Philips SpeechExec Basic / Pro / Enterprise
Programvarorna SpeechExec Basic, SpeechExec Pro och SpeechExec Enterprise, är Philips programvaror för en mycket effektiv diktering- och transkriberingsprocess.

Programvarorna, som har fullt stöd för Philips fotpedaler, SpeechMike-mikrofoner, diktafoner, headsetet SpeechOne samt den Android-baserade diktafonen SpeechAir, har nu kommit i en helt ny version - version 11.5.

En av de stora nyheterna är att samtliga SpeechExec-programvaror nu säljs på prenumerationsbasis, vilket har en mängd fördelar, däribland:

Programmet är alltid uppdaterat. När du prenumererar, så kan får du alltid tillgång till de senaste uppdateringarna. Du kan enkelt aktivera "automatisk uppdatering" i programvaran och då sker uppdateringarna automatiskt.

Kompatibelt med din IT-miljö. Regelbundna SpeechExec-uppdateringar säkerställer en total kompatibilitet med de senaste Windows-uppdateringarna.

Samma version på alla SpeechExec-installationer. Genom prenumerationsmodellen av SpeechExec säkerställer du att alla datorer har samma version av SpeechExec installerat.

Använd licensen på flera datorer. Du kan nu använda SpeechExec-licensen på flera olika datorer (dock inte samtidigt), så att du enkelt kan välja att arbeta från den dator du vill för tillfället.

Ingen risk att förlora licensen. Din licens är nu sammankopplad med din e-mail adress. Detta gör det möjligt att enkelt återaktivera licensen i händelse av att datorn kraschar eller blir stulen.

Kostnadseffektiv licensform. Med en prenumeration så blir det inga överraskningar på kostnaden - alla uppdateringar och nya funktioner är inkluderade i priset.

Välkommen att kontakta oss för mer information om fördelarna med den nya licensformen och de olika versionerna.