Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Produkter
Jabra Pro 930 duo headset
Jabra Pro 930 duo headset Jabra Pro 930 duo headset Jabra Pro 930 duo headset Jabra Pro 930 duo headset Jabra Pro 930 duo headset

Jabra Pro 930 duo headset

  • 2 349 kr

  • 1 879 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA930-29-509-101
  • Jabra artikelnr: 930-29-509-101
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Pro 930 duo headset

- Trådlöst DECT-headset för datortelefoner
- Upp till 120 meter handsfree kommunikation för Skype for Business.
- Prata i upp till 8 timmar utan att bekymra dig för batteritiden.
 
Jabra Pro 900-serien är ett professionellt, trådlöst headset som är utformat för maximal prestanda. Nu kan alla på ditt kontor dra nytta av den ökade produktiviteten och komforten som man får med trådlös kommunikation. Enkelt, intuitivt och högkvalitativt, allt i en trådlös lösning.
 
Enkel och intuitiv design för snabb användaranpassning
En bas som visar laddningsstatus och ett headset som finns som duo* och mono gör denna enhet, som är lätt att komma igång med, till en attraktiv lösning för både kontorsarbetare och contact centers.
 
Jabra PRO 930/935 kommer med fem olika ringsignaler så att personalen alltid vet när det är deras telefon som ringer. Något som är viktigt i dagens öppna kontorsmiljöer och bullriga contact centers.
 
Bli mer produktiv
Gå och prata upp till 120 meter** (**Den trådlösa räckvidden varierar: DECT klarar 120 meter och Bluetooth 100 meter) bort från ditt skrivbord för bättre samarbetsmöjligheter, multitasking och produktivitet.
 
Användarsäkerhet och ett kristallklart ljud
Även om Jabra Pro 900-serien av trådlösa headset är lättanvända handlar de fortfarande om ljudkvalitet och användarsäkerhet. Jabra SafeTone-tekniken stänger av höga ljud för extra hörselskydd. Detta säkerställer att personalen arbetar inom säkra ljudnivåer enligt EU:s och USA:s regelverk. Besök Jabra.com/hearingprotection för att få reda på mer.
 
Enkel att installera och hantera
Jabra Pro 900-serien är optimerad för användning med alla ledande bordstelefoner och Unified Communicationsplattformar. Tack vare kompatibiliteten med Jabra Xpress kan du framtidssäkra din headsetinvestering med löpande programvaruuppdateringar till ett oändligt antal enheter. Gå till jabra.com/xpress